26 / 04 / 2024

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Ankara Büyükşehir'den şehit aileleri için imar değişikliği!

Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 200 şehit yakınını konut sahibi yapabilmek için kentsel dönüşüm alanında konut sayısını imar değişikliği ile 1930’a yükseltti.

Ankara'da Şehit Ömer Halisdemir'in okulu açıldı!

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in isminin verildiği ilk/ortaokulda eğitim başladı.

Şehit Meriç Alemdar’ın adına okul açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

TOKİ'den Ankara'daki 3 şehit ailesine 3 konut!

Darbe girişiminde hainler tarafından 3 ferdi şehit edilen Gülşen ailesini ziyaret eden Gökçek, TOKİ tarafından aileye üç konut verileceğini söyledi.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

İş adamından şehit Hurşit Uzel'in ailesine daire!

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

Ankara Altındağ'daki şehit ailelerine ev müjdesi!

Altındağ’da ihanet gecesinde demokrasiye sahip çıkmak isterken 9 kişinin şehit düştüğünü, 80 kişinin de yaralandığını belirten Başkan Tiryaki “Şehit düşen Altındağlı kardeşlerimizin ailelerine birer ev vereceğiz” dedi

Şehit Ömer Halisdemir'in ev hayali gerçekleşecek!

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilmesiyle gündeme gelen Astsubay Ömer Halisdemir'in çok sevdiği memleketi Niğde'de yaptırmayı istediği ev hayali gerçekleştirilecek.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı Haberi

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı


Keçiörenlilerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören geneline yayılmaya devam ediyor.“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Keçiören Belediyesi Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Engelli vatandaşların kullanımına da uygun şekilde yapılan Ş. Kubilay Mahallesi Konağı içerisinde aktivite odaları, toplantı salonu da yer alacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Hizmetlerimizin odağında insan vardır. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz ve ona hizmet etmeyi kendimize en büyük görev addediyoruz. Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”...