25 / 04 / 2024

ankara siteler mobilya adres

ankara siteler mobilya adres

ANKİSAD' dan yapılan açıklamaya göre, Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları ile ülkelerinin mobilya ihtiyaçlarını Siteler'den karşılamak isteyen Nijeryalı bir grup yatırımcıyla yemekte bir araya geldi....

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Mansur Yavaş'tan Siteler esnafına metro sözü!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Esenboğa Havalimanı metro projesine öncelik vereceğini söyleyerek, Siteler esnafına metro sözü verdi.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

TOKİ mutlaka TOSİ modelini hayata geçirmeli!

MÜSİAD Ankara DTM Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu toplantısı, MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal’ın katılımıyla ANSİMOD Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya KOSGEB Siteler Müdürü Dr. Mehmet Gürbüz de katıldı.

Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor!

Ankara'nın Çayyolu bölgesinde inşa edilen Wind Ankara'da konforun rüzgarı esiyor. Voga Mobilya A.Ş ve Taha İnşaat Adi Ortaklığı ile hayata geçen projede 14 yerleşim alanı bulunuyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

CNR İMOB Ankara kapılarını yarın açıyor!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı yarın başlıyor. Fuar 30 Mart-2 Nisan tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenecek.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

ankara siteler mobilya adres Haberi

ankara siteler mobilya adres

Ankara İş adamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları, Nijeryalı yatırımcıları ağırladı.


ANKİSAD'dan yapılan açıklamaya göre, Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları ile ülkelerinin mobilya ihtiyaçlarını Siteler'den karşılamak isteyen Nijeryalı bir grup yatırımcıyla yemekte bir araya geldi. 


ANKİSAD Başkanı Harun Akca, yemekte yaptığı konuşmada, dış ticaretin öncelikleri olduğunu belirterek, Afrika'da keşfedilmeyi bekleyen birçok pazar olduğunu, mobilyacılığın da bunların başında geldiğini belirtti. Akca, gerek Nijerya gerekse Afrika’nın diğer ülkelerine açılmak isteyen ANKİSAD üyelerine dernek olarak her türlü desteği verdiklerini kaydetti.


Benin Fahri Konsolosu ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Kaya da “Nijerya dünyanın 10 büyük petrol üreticisinden biridir. 700 milyar dolarlık bir pazara giriş kapısı olarak görülüyor. Türk firmaları için gerçekten hem kendisi hem de çevresi ile çok büyük bir potansiyel barındırıyor" ifadelerini...