19 / 04 / 2024

ankara siteler mobilyaları

ankara siteler mobilyaları

ANKİSAD' dan yapılan açıklamaya göre, Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları ile ülkelerinin mobilya ihtiyaçlarını Siteler'den karşılamak isteyen Nijeryalı bir grup yatırımcıyla yemekte bir araya geldi....

Mansur Yavaş'tan Siteler esnafına metro sözü!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Esenboğa Havalimanı metro projesine öncelik vereceğini söyleyerek, Siteler esnafına metro sözü verdi.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğacak!

Altyapı sıkıntıları nedeniyle Türk mobilya sektöründeki değerini kaybeden, Ankara Siteler’in küllerinden yeniden doğmasını sağlayacak formül, Başkent iş dünyasını da heyecanlandırdı.

Ankara Siteler İOSB'de sona gelindi!

Ankara Mobilyacılar, Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bir yıldır çalışmalarını sürdürdüğü SİTELER İOSB son aşamaya geldiğini açıkladı. Oda, düzenlediği toplantıyla Elmadağ’a yapılması planlanan SİTELER İOSB’nin son durumunu Siteler esnafıyla paylaştı.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ankara Siteler mobilya üssü olacak!

Ankara’nın mobilya üretim merkezi Siteler, son yıllarda kötü günler yaşıyor. Marka değerini ciddi şekilde yitiren merkezin taşınması da gündeme gelince, özgün tasarımlarıyla ahşaba hayat verenler, Siteler’i ‘mobilya üssü’ haline getirecek projeler kurgulamaya başladı.

ANKAFF 4. Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği’nin (ANSİMOD) düzenlediği “ANKAFF 4’üncü Ankara Mobilya Fuarı”, ATO Congresium’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışa Emrullah İşler ve Murat Alparslan, İlhan Erdal, ATO Başkanı Salih Bezci katıldı.

Ankara'da genetik hastalıklar tanı merkezleri hizmete açıldı!

Türkiye’nin en kapsamlı genetik hastalıklar tanı merkezlerinden biri Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki Siteler Semt Polikliniğinde hizmete girdi.

Ankara Mobilyacılar Sitesi yeniden inşa edilmeli!

Siteler GİAD Başkanı Yönetimi, "TOKİ'nin Kayseri Mobilyacılar Sitesi projesini Ankara'ya da istiyoruz" dedi, TOKİ Başkanı'na, "Bunu yapın, tarihe geçin" çağrısında bulundu.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Ankara Siteler'de yapılan Mobilya Sarayı Ekim'de hizmete açılacak!

Siteler'de imalatçılar için yapılmaya başlanan Mobilya Sarayı'nın ekim ayında hizmete açılacak olması mobilyacıları heyecanlandırdı.

Ankara Altındağ'a metro ve teleferik geliyor!

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

ankara siteler mobilyaları Haberi

ankara siteler mobilyaları

Ankara İş adamları ve Sanayicileri Derneği (ANKİSAD) Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları, Nijeryalı yatırımcıları ağırladı.


ANKİSAD'dan yapılan açıklamaya göre, Mobilya Komisyonu üyesi iş adamları ile ülkelerinin mobilya ihtiyaçlarını Siteler'den karşılamak isteyen Nijeryalı bir grup yatırımcıyla yemekte bir araya geldi. 


ANKİSAD Başkanı Harun Akca, yemekte yaptığı konuşmada, dış ticaretin öncelikleri olduğunu belirterek, Afrika'da keşfedilmeyi bekleyen birçok pazar olduğunu, mobilyacılığın da bunların başında geldiğini belirtti. Akca, gerek Nijerya gerekse Afrika’nın diğer ülkelerine açılmak isteyen ANKİSAD üyelerine dernek olarak her türlü desteği verdiklerini kaydetti.


Benin Fahri Konsolosu ve Başkan Yardımcısı Cüneyt Kaya da “Nijerya dünyanın 10 büyük petrol üreticisinden biridir. 700 milyar dolarlık bir pazara giriş kapısı olarak görülüyor. Türk firmaları için gerçekten hem kendisi hem de çevresi ile çok büyük bir potansiyel barındırıyor" ifadelerini...