28 / 03 / 2024

ankara teona ümitköy konutları

ankara teona ümitköy konutları

1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunulan Teona Ümitköy projesinde daire fiyatları 570 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 19 bin 700 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Ankara Adliyesi'nin yıkım kararı iptal edildi!

Melih Gökçek döneminde yapılan ve Ankara Adliyes’sinin yıkım çalışmaları sonrası Ulaşım Transfer Merkezi yapılmasını öngörülen imar planı, yargının kararı ile iptal edildi.

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Ankara'da imar yönetmeliğini kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ayaş Belediyesi tarafından yeni alınan iş makinelerinin hizmete sunulması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

İnciyaka Ankara'da büyük takas kampanyası!

Ankara’nın lüks konut üreticisi Erder İnşaat, büyük takas kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında eski evini veren, İnciyaka projesinden ev sahibi oluyor. 

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Ankara Next Level Yıldız projesi!

Ankara Next Level Yıldız projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 1+0'dan 7,5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.

Ankara'da bu yıl 218 çift evlendi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği toplu nikah töreniyle bu sene 218 çift dünya evine girdi

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Taşınanların ilk tercihi İstanbul'da Kadıköy, Ankara'da Etimesgut!

2018'in ikinci çeyreğinde REIDIN – Enakliyat Taşınma Endeksi İstanbul'da yüzde 32,1, Ankara'da ise yüzde 44 oranında arttı.

Ankara'da imar yönetmeliği değişti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği hükümlerine göre yeniden hazırlanarak yürürlüğe girdi..

Ankara havagazı fabrikası yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve bir dönem asbest iddialarıyla sık sık gündeme gelen havagazı fabrikası yıkıldı.

Vantage Ümitköy iletişim bilgileri!

Kalenderler İnşaat tarafından hayata geçirilen Vantage Ümitköy projesi ACE Mimarlık tarafından tasarlandı. Proje de 73 adet lüks konuta yer veriliyor...

ankara teona ümitköy konutları Haberi

ankara teona ümitköy konutları

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı bulunan Teona Ümitköy projesi 29 katlı bir blok ve 35 katlı üç blok olarak planlandı. Projede toplam 570 daireye yer veriliyor. 


Teona Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de hayata geçirildi. Ankara Teona Ümitköy Konutları 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak tasarlanıyor. Proje 19 bin 700 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Teona Ümitköy projesi toplam 570 daireden meydana geliyor. Teslimleri bu yıl Temmuz ayında yapılacak olan proje Kartallar İnşaat imzası taşıyor.


Kartallar Teona Ümitköy ev fiyatları 2017!


1+1'ler 570 bin TL ile 648 bin TL

2+1'ler 625 bin TL ile 844 bin TL

4+1'ler 1 milyon 126 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. 


Ankara Teona Ümitköy projesinde daire sakinlerine sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi...