19 / 04 / 2024

Ankara turizm üst kurulu 2015

Ankara turizm üst kurulu 2015

ATO'nun düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı "Ankara'da Kongre Turizmi Toplantısından başkent için önemli kararlar çıktı.Toplantıda Ankara'nın reklam ve tanıtımı için öncelikle Tanıtım Üst Kurulu" kurulması kar

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Ghali Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Taha E.E.Beaıt tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saılıst Yatçılık Turizm Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şile'de Cenap Barış Ersemiz tarafından kuruldu.

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üstünler Acentelik Ve Turizm Hizmetleri Gıda İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Hangi ildeki ticari gayrimenkul piyasası hareketlenecek?

Kovid-19 salgını kapsamında uygulanan tam kapanma önlemlerinin ardından kademeli normalleşmenin başlaması, Ankara’da üst gelir gurubuna yönelik gayrimenkullerin performansını pozitif etkileyeceği belirtildi. 

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Utopya Turizm İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 14 Ocak'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Urban Üst Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urban Üst Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karaman tarafından kuruldu.

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Ankara turizm üst kurulu 2015 Haberi

Ankara turizm üst kurulu 2015

Ticaret Odasının (ATO) başkenti kongre turizmi merkezi haline getirmek için yol haritası belirlemek ve yapılacak çalışmalara tüm tarafları dahil etmek amacıyla düzenlediği "Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısından önemli kararlar çıktı. 


21-22 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Sheraton Oteli'nde düzenlenen toplantının sonuç bildirgesi yayınlandı. Toplantıya, Ankara Valiliği, Ankara Büyük şehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Haymana Belediyesi, Kazan Belediyesi, Polatlı Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Devlet Tiyatroları Müdürlüğü, Türk Hava Yollan, Esenboğa Havalimanı, TÜRSAB, Ankara Sanayi Odası, üniversiteler, oteller, hastaneler, fuar firmaları, turizm firmaları, seyahat acenteleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.  

Haber...