18 / 04 / 2024

Ankara Uluslararası Fuar alanı nerede

Ankara Uluslararası Fuar alanı nerede

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: "Dünyada sadece Dubai, Paris ve Berlin'de düzenlenen havacılık fuarları, artık Ankara'da da yapılabilecek" şeklinde konuştu.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nın temeli 26 Mayıs'ta atılacak!

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin temelinin 26 Mayıs Salı günü atılacağı bildirildi.Kare kurgu şemasına sahip fuar merkezinin konumlanacağı alan, 600 bin metrekareden oluşuyor.

Akyurt Fuar Alanı'nda kazı ve dolgu çalışmaları sürüyor!

Akyurt Fuar Alanı olarak bilinen Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kazı ve dolgu çalışmaları artarak sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Akyurt Fuar Alanı'nda kazıya 5 Kasım'da başlamıştı... İşte Akyurt Fuar Alanı'ndan bugünkü fotoğraflar.

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Ankara Uluslararası Fuar alanı nerede Haberi

Ankara Uluslararası Fuar alanı nerede

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dünyada sadece Dubai, Paris ve Berlin'de düzenlenen havacılık fuarlarının, artık Ankara'da da yapılabileceğini söyledi.


Gökçek, Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, buranın, dünyanın önemli etkinliklerinin gerçekleştirileceği bir yer olacağını ifade etti.


Fuar alanının etaplar halinde tamamlanacağını belirten Gökçek, "Esenboğa Havalimanı ile bir bağlantı yolu da yapıyoruz. Dünyada sadece Dubai, Paris ve Berlin'de düzenlenen havacılık fuarları artık Ankara'da da yapılabilecek. Çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, restoran alanları, basın odası, VIP odaları ve fuar katılımcılarının kullanabileceği toplantı odaları ve servis mekanları bulunacak" diye konuştu.


Gökçek, proje tamamlandığında Ankara'da oluşacak fuar turizminin, başkent ekonomisine önemli katkı sağlayacağına dikkati çekti.


- "Ankara, 2025 EXPO'ya aday gösterilmeli"


  Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci de fuar alanın 580...