26 / 04 / 2024

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Bakan Yıldırım, Ankara'da metro hattını Esenboğa Havalimanı'na bağlamak için yıl sonuna kadar projelerin tamamlanacağını, gelecek sene de hat için harekete geçileceğini bildirdi.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Pendik'e Sağlık Teknokenti kurulacak!

Bakanlar Kurulu, Pendik'te yaklaşık 55,7 dönümlük araziye Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Teknokenti kurulması için onay verdi.

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Ankara Eryaman sağlık alanı imar planı askıda!

Ankara Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi, 19521 ada 1 nolu parselin “Sağlık Alanı” 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Kuzu Effect Ankara Oran satılık daire!

Kuzu Effect Ankara Oran satılık daire fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Kuzu Effect Ankara projesinde teslimler Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Haberi

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 50. Yıl Konferans Salonu'nda düzenlenen, uluslararası Piri Reis Sempozyumu'nun açılışında yaptığı konuşmada, 

Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ve bilim adamlarıyla geçen yıl bir araya geldiklerini belirten Yıldırım, 2013'ün UNESCO tarafından Piri Reis yılı olarak kabul edilmesi dolayısıyla nasıl bir çalışma yapılacağına ilişkin kapsamlı programlar yaptıklarını anlattı.


Akdeniz havzasının, dünya kültür ve uygarlığının en büyük beşiği, Türkiye'nin içinde bulunduğu Doğu Akdeniz havzasının ise adeta dünya uygarlık tarihinin kalbi konumunda olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:


"İşte bu toprakların bağrından çıkardığı Piri Reis, 500 yıl önce çizdiği dünya haritası ve yazdığı 4 ciltlik Kitab-ı Bahriye eseriyle bu muazzam uygarlık tarihi içinde çok önemli bir yer almıştır. Bu sebeple Piri Reis'i sadece bir denizci,...