16 / 04 / 2024

ankara yapracık yatırımları

ankara yapracık yatırımları

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık TOKİ Konutları 'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlarından Yapracık Mahallesi 'nde yatırım hamlesi başlattı.

Etimesgut Belediyesi'nden Yapracık'a yatırım hamlesi!

Etimesgut Belediyesi, 15 bin yeni toplu konutun bulunduğu Yapracık Mahallesi’ne 2 park yaptı, 3 yeni parkın yapımına başladı. Mahalleye kapalı pazar yeri ve zabıta noktası inşa edilecek.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Atlas Üniversitesi’nde yatırımlar hız kesmiyor!

Atlas Üniversitesi’nin Mütevelli Heyet Başkanı Yusuf Elgörmüş sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Elgörmüş 2025 yılına kadar 3 milyar TL'lik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

ankara yapracık yatırımları Haberi

ankara yapracık yatırımları


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Turkuaz ve Yapracık TOKİ Konutları 'nın yer aldığı, ilçenin yoğun nüfuslu yeni yerleşim alanlarından Yapracık Mahallesi 'nde yatırım hamlesi başlattı. 29 Mart seçiminden sonra Etimesgut'a bağlanan mahalleye yeni taşman binlerce Etimesgutlu'nun ihtiyaç duyduğu hizmetlerin acil olarak karşılanması için gerekli çalışmalar hızla tamamlanıyor. 

Bu kapsamda mahallede 2 parkın yapımı tamamlandı, 3 parkın daha yapımına başlanarak yılsonuna kadar tamamlanması planlandı. Mahalle sakinlerinden gelen talebi göz önünde bulunduran Etimesgut Belediyesi, mahalleye modern bir kapalı pazar yeri inşa etmek için de çalışma başlattı. İhale sürecinin ardından pazaryeri için ilk kazma vurulacak. 

Pazaryerinin yanı sıra mahalleye zabıta noktası kurulacak. 

Etimesgut Belediyesi, görev alanı dışındaki konularda da ilgili kurumlarla istişare ve işbirliği yaparak sorunlara çözüm arıyor. 15 bin konutun bulunduğu mahallede sağlık hizmetlerinin...