23 / 04 / 2024

ankaradaki okullar malzeme desteği

ankaradaki okullar malzeme desteği

Okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor

Bina yıkılmadan önce asbestli malzeme incelemesi yapılmalı!

İstanbul başta olmak üzere şehirlerimizde, yıkım öncesi binada asbestli malzeme incelemesi yapılması, kullanımının tespit edilmesi durumunda yıkımın maruziyeti sıfırlayacak şekilde yapılması büyük önem taşımaktadır.

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülün tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Osmanlı Caddesi'nde kuruldu.

FMV Işık Okulları teknoloji ve bilim liseleri açacak!

Bu yıl kuruluşunun 130. yılını kutlayan Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, sporsanat, teknoloji ve bilim liseleri açacak. Kurum, aynı zamanda İstanbul dışında da okul açmaya hazırlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı okulları renklendiriyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve öğrenci motivasyonunu arttırmak için rengarenk okullar inşa edecek. Gri, iç karartan, betonarme yapılar tarihe karışacak

Toprakkale Altyapı ve Malzeme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Toprakkale Altyapı ve Malzeme Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmet Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Nisan 'da Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi' nde kuruldu.

Tufan Büyükuzun, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü üyesi oldu!

Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliği'ne Ferhat Alemdar, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne de Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun getirildi.

Adana Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan'da!

Adana İli Karaisalı İlçesi'nde yapılması planlanan Çocuklar Barajı ve Sulaması, Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 19 Nisan saat 11:00'da gerçekleşecektir.

Erzurum Hazır Beton Santralleri ve Malzeme Ocakları'nın ÇED toplantısı 7 Nisan'da!

Erzurum Tortum ve Uzundere İlçeleri'nde yer alan Kırma-Eleme-Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santralleri ile Malzeme Ocakları projesinin ÇED toplantısı 7 Nisan günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

MEB yeni inşa edilecek okulların tasarımını tamamladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni inşa edilecek okullara ilişkin tasarımı tamamladı. Yeni inşa edilecek okullar, öğrencilerin zevkine göre tasarlandı. Binalar artık renkli olacak. Okul bahçelerinde futbol-basketbol sahası, salıncak ve tahterevalliler olacak.

Nijerya Lagos'a yüzen okullar inşa edildi!

Nijerya, Lagos'taki Makoko halkı için yüzen okullar inşa edildi. Kentsel dönüşümü amaçlayan proje, NLE adlı mimarlık kuruluşu tarafından yürütüldü. Üç katlı yapılar, 256 plastik varilin üzerine yapıldı.

Körfez'de okullar yenileniyor!

Körfez Belediyesi, kentteki okullara destek veriyor. Bu kapsamda 61 okula malzeme desteği sağlandı.Körfez Belediyesi, Mimarsinan İlköğretim Okulu’nda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Doğa Okulları'nın Akıllı Okul'u açıldı!

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

Işık Okulları'ndan Ispartakule Kampüsü'ne yeni lise!

FMV Işık Okulları, okul sayısını artırarak 2016- 2017 eğitim öğretim dönemine Ispartakule Kampüsü'ne yeni açacağı liseyi de ekliyor. Işık okulları öğrencilerini çok yönlü dünya vatandaşları olarak topluma kazandırmayı amaçlıyor.

ankaradaki okullar malzeme desteği Haberi

ankaradaki okullar malzeme desteği


Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki okullara desteğini sürdürüyor. Her yıl okulların çimento, boya gibi inşaat malzemesi taleplerini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, dersliklerin boyanması, bahçe düzenlemesi gibi teknik desteklerinin yanı sıra okul bahçelerine geleneksel çocuk oyunları çizerek destek de sağlıyor.

Başkan Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildiği 1994 yılından beri eğitim kurumlarına başta bahçe düzenlemesi, yeşil alan takviyesi ve malzeme olmak üzere destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında Ankara Valiliği ile işbirliği kapsamında uygulanmaya başlanan “Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi” kapsamında okullarla işbirliği çalışmalarına devam ediyor.

Pek çok eğitim kurumunun bahçesine asfalt döken, okul bahçelerine ve spor salonlarına basketbol potaları, voleybol alanları, kale direkleri yerleştiren, geleneksel çocuk oyun alanları çizen Büyükşehir Belediyesi, okul bahçelerine de ağaç dikerek çevre düzenlemesi yapıyor.


-373 BİN...