26 / 04 / 2024

ant yapı sektördeki konumu

ant yapı sektördeki konumu

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ İnsan ve Yaşam Dergisi'ndeki yazısında geçmişten bugüne Ant Yapı'yı anlattı. İşte Mehmet Okay'ın o yazısı..

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Ant Yapı 2021'de 3 yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ant Yapı, 2021 yılında biri Bodrum diğer ikisi İstanbul'da olmak toplam 500 konutluk 3 yeni projeye başlayacak. 

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Ant Yapı, Domodedovo Havalimanı’nın inşaatını bitirdi!

Rusya inşaat sektörünün önemli oyuncularından Ant Yapı, ülkenin ilk özel havalimanı Domodedovo’nun inşaatını bitirdi. 700 milyon dolarlık yatırım ülkenin en büyük ikinci havalimanı...

Ant Yapı rotasını Rusya'ya çevirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Ant Yapı, yönünü Rusya'ya çevirdi. Ant Yapı, Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo'yu tamamladı. Proje ihale için gün sayıyor.

Ant Yapı, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde ANT Yapı da yerini aldı.

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Ant Yapı'nın 35 projesi devam ediyor!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi.

Türk yapı sektörü Turkeybuild İzmir'de buluşuyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Türk yapı sektörü 28.Yapı Fuarı'nda Ankara’da buluşuyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında yapı sektörü temsilcilerini başkentte bir araya getirecek.

ant yapı sektördeki konumu Haberi

ant yapı sektördeki konumu

Sevgili Ant Yapı Dostları, bugünleri anlamak için isterseniz biraz nostalji yapıp, hafızalarımızı biraz zorlayarak 15 yıl geriye gidelim… 


Yıl 2001… Bir anda kitaplar havada uçuştu, koalisyon hükümeti ve Cumhurbaşkanı tartışması neticesi zaten kötü giden ekonomi iyice kaosa girdi ve Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin en büyük krizi ile karşı karşıya kaldı… 


Döviz iki misline çıkıp, tavan yaptı… 

Faizler bir anda mislilerle ifade edilen oranlara çıktı… 

Bu arada biz de Ataşehir’de 7000A projesine yeni başlamış, temelleri atmış, satışa çıkmak üzere idik ve bir anda bu kaosun içinde karar almak durumunda kaldık; durmak veya devam etmek arasında! Fazla düşünmedik her ne şartta olursa olsun, bu ülkeye ve de bu ülkenin insanına güvenmek şarttı… Öyle de yaptık ve yatırıma devam kararı aldık. 

Sizler de aynı düşünce ile bizlere destek...