18 / 04 / 2024

Ant Yapı yurtiçindeki yapımı devam eden projeleri

Ant Yapı yurtiçindeki yapımı devam eden projeleri

Ant Yapı, Rusya'da her şeye rağmen işlerini büyütüyor. Moskova'da üç yeni projesi var. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2016'da İstanbul'da yaşlı rezidansı ve Ümraniye'de yeni projeye başlayacaklarını söylüyor.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Ant Yapı'dan sağlıklı yaş alma konseptli proje!

Yurtiçi ve yurtdışında 40'a yakın şantiyede iş yürüten Ant Yapı, sağlıklı yaş alma konseptli projesini hayata geçiriyor. Şirket, rezidans ve sağlık hizmetleri verilecek olan bu projeyle 65 yaş üstünü hedefledi.

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

ANT Yapı'dan Libadiye'ye 30 bin metrekarelik hastane!

Yurtiçi ve yurtdışında inşaat taahhüt işlerinin yanı sıra Ant markasıyla projeler geliştiren Ant Yapı, yeni projelerle büyümesine devam ediyor.

Ant Yapı, Fraser Place Antasya'da 7 yıldızlı otel konforu!

Ant Yapı, Fraser Place Antasya İstanbul’un tamamlanması ile birlikte yurtiçindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaşmış oldu. Fraser Place Antasya İstanbul'da konuklarını ağırlamaya başladı.

Ant Yapı Londra'da konut üretecek!

Ant Yapı, Rusya'da 4 proje için sözleşme yaparken; Londra'da da konut üretecek. Bugüne kadar toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde inşaat yapan şirket, yurtiçinde de yeni projelerin hazırlığında.

Ant Yapı Rusya'dan aldığı 500 milyon dolarlık projeye başlayacak!

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından 500 milyon dolarlık iş aldı Yurtiçi ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde ve 4,5 milyar dolar değerinde yaklaşık 100 adet farklı projeye imza attı.

Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havalimanından iş aldı!

Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 100 adet farklı projeye imza atan Ant Yapı, Rusya’nın en büyük havaalanı Domodedovo’nun 500 milyon dolarlık projeye başlıyor.

Ant Yapı, Rusya'da 500 milyon dolarlık iş aldı!

Yurtiçi ve yurtdışında yaklaşık 100 adet farklı projeye imza atan Ant Yapı, Rusya'nın en büyük havaalanı Domodedovo'nun 500 milyon dolar yatırım değeri olan projeye başlıyor.

Ant Yapı uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50'de olmayı hedefliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "2023'e kadar yurtiçinde konut, ofis, okul, hastane gibi birçok yeni proje ile turizm-otel yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50 içerisinde olmak

Ant Yapı 2023'e kadar ilk 50 firma içine girmeyi hedefliyor!

Ant Yapı Başkanı Mehmet Okan, istikrarın korunacağını, uluslararası gayrimenkul firmaları sıralamasında 2023'e kadar ilk 50 içinde olmayı hedeflediklerini söyledi. Okan,''yurtiçinde birçok projeye devam etmeyi planlıyoruz'' dedi.

Ant Yapı, Türkiyedeki ilk ofis projesini de satışa çıkardı!

Yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, yeni projelerini hayata geçirmek için tüm hızıyla çalışıyor. Şirket, Türkiye'deki ilk ofis projesini de satışa çıkardı.

Ant Yapı ilk ofis projesi Antplato'ya başlıyor!

Ant Yapı gerçekleştirdiği pek çok konut ve turizm yatırımlarının ardından yurtiçinde ilk ofis projesi olan Antplato’ya başlıyor. Proje, Leed Gold adayı olarak tasarlandı. Projede lansmana özel ödeme kolaylığı sağlanacağı belirtildi.

Ant Yapı yurtiçindeki yapımı devam eden projeleri Haberi

Ant Yapı yurtiçindeki yapımı devam eden projeleri

MEHMET Okay, Cengiz Karaduman, Kadir Tokman ve Hasan Yılmaz, Türkiye'nin köklü inşaat şirketlerinden Mesa kökenli dört arkadaş. Her biri farklı dönemlerde 10-15 yıl Mesa'da çalıştıktan sonra 1991 yılında bir araya gelerek kendi şirketlerini kuruyorlar. Şirketlerine İngilizcede "karınca" anlamına gelen ANT ismini koyuyorlar; "Çok ve dürüst çalışmak andımız olsun" diye düşünüyorlar. Ve o günden sonra gerçekleştirdikleri bütün projelerinin başına "Ant" geliyor. 


İlk yıllar Rusya'da taşeronluk ve ithalat- ihracat yapan şirket, 2000'li yıllardan sonra proje geliştirerek Rusya ve Türkiye'de çalışmaya başlıyor. Bugüne kadar gelişmekte olan ülkelere iş yaptıklarını, son dönemlerde ise İngiltere ile gelişmiş ülkelere adım attıklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, ABD'den teklif aldıklarını söylüyor. Daha önce hem proje, hem de taahhüt geliştirici olarak Moskova'da çalıştıkları bir Rus...