28 / 03 / 2024

antakya prime mall ev hediyesi

antakya prime mall ev hediyesi

Antakya’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olan Prime Mall Antakya, yeni yılda ziyaretçilerine ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 2 Şubat’a kadar aynı gün içinde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, ev sahibi olma şansı yakalıyor...

Decathlon İskenderun’da açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan'da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Decathlon'un İskenderun mağazası 6 Nisan'da açılacak!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 16’ıncı mağazası 6 Nisan’da İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Sivas Prime Mall 2016'da hizmete girecek!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, sahibi olduğu Yıltaş Grubu ile Sivas'ın ilk AVM'sini hizmete sokacak. 15 ortakla 100 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek 'Primemall Sivaspark' 2016'da açılacak.

Sivas Prime Mall, 150 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek!

İki Alman sanayici ailenin 15 ülkede gayrimenkul yatınmı yapmak ign kurduğu Prime Development Sivas'a alışveriş merkezi yatınmına başlıyor. Prime Mall Sivas, 150 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek.

Prime Mall Gaziantep 10 milyon ziyaretçi ağırladı!

Gaziantep'in en büyük alışveriş merkezi olan Prime Mall Gaziantep, yöreye kattığı ve kazandırdığı değerlerle kentin vazgeçilmezi oldu. Prime Mall Gaziantep bir yılda yaklaşık 10 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

Alman Prime’den Sivas’a AVM!

İki Alman sanayici ailenin 15 ülkede gayrimenkul yatırımı yapmak için kurduğu Prime Development, Sivas’a AVM yatırımına başlıyor. Prime Mall Sivas, 150 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşecek.

Prime Development Prime Mall AVM'lerin yönetimini üstlendi!

Dünya genelinde 15 ülkede faaliyet gösteren ve 2007 yılından bu yana Türkiye'de Prime Mall iskenderun, Prime Mall Antakya ve Prime Mal Gaziantep alışveriş merkezlerinin , tüm yönetimini üstlendi...

Prime Development, birikimini farklı yatırımcılara ait projelerde sunacak!

Yatırımını ve yönetimini gerçekleştirdiği Prime Mall alışveriş merkezlerinin yanı sıra Dumankaya ve Yapı Konut İnşaat ortaklığında hayata geçecek olan 'Ritim İstanbul' projesi için kiralama ve yönetim hizmeti sağlayacak.

Gaziantep Prime Mall, Sign of the City Awards'ta ödül aldı!

En iyi AVM ödülü Prime Mailin Türkiye'nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin, 17 kategoride ödüllendirildıği "Sign of the City Avvards" yarışmasında Prime Mail Gaziantep ödül aldı.

Prime Mall Gaziantep en iyi AVM ödülü aldı!

İnşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirildiği ve Hürriyetin öncülüğünde hayata geçen, 135 farklı proje ile 200'ün üzerinde başvurunun değerlendirildiği "Sign of the City"de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep'in oldu..

Sign of the City Awards'ta En iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in!

“Sign of the City”de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in oldu. İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, 6 Kasım 2014 Perşembe günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşti.

Migros, Gaziantep'te yeni mağaza açacak!

Migros, 2014 yılı içinde 200 yeni mağaza açma hedefi doğrultusunda yeni mağazasını Prime Mall Gaziantep'te açacak. Mağaza, Prime Mall Gaziantep'te yarın saat 10.00'dan itibaren hizmet vermeye başlayacak

Migros, Gaziantep'te yeni mağaza açacak!

Migros'tan yapılan açıklamaya göre, Migros'un yeni mağazası Prime Mall Gaziantep'te açılacak. Yarın saat 10.00'da yapılacak açılışla Migros da Prime Mall Gaziantep'teki yerini almış olacak.

antakya prime mall ev hediyesi Haberi

antakya prime mall ev hediyesi


Antakya’nın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olan Prime Mall Antakya, yeni yılda ziyaretçilerine ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 2 Şubat’a kadar aynı gün içinde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, ev sahibi olma şansı yakalıyor. Bölgenin alışveriş ve yaşam merkezi konumundaki Prime Mall Antakya, yeni yıl sürprizlerine devam ediyor. Açıldığı günden bu yana düzenlediği kampanyalarla fark yaratan Prime Mall Antakya, şimdi de ziyaretçilerini ev sahibi yapıyor. Antakya’nın ilk ve tek rezidansı Rönesans Rezidans’tan 2+1 ev kazanmak için yapılması gereken tek şey, Prime Mall Antakya’daki mağazalardan aynı gün içinde 50 TL’Lik alışveriş yapılması ve fişlerin danışma bankosundaki görevlilere işletilmesi. Ziyaretçiler, her 50 TL’lik alışverişte 1 adet çekiliş kuponu kazanıyor. 2 Şubat 2014 tarihine kadar devam edecek kampanyanın kazananı 6...