25 / 04 / 2024

antalya 2b eylem

antalya 2b eylem

2B arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan ve bedellerin düşürülmesini isteyen köylüler, gözaltına alınan 15 kişinin serbest bırakılması için Aksu Belediyesi'ne kadar yürüdü...

2B arazi sahipleri Antalya-Kemer karayolunda eylem yaptı!

Kamuoyunda 2B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilerin satışı konusunda rayiç bedelleri yüksek bulan köylüler, Antalya-Kemer karayolunda eylem yaptı ..

2B eylemi yapan Antalyalılar basın açıklaması yaptı!

Antalya'da orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışı konusunda rayiç bedelleri yüksek bulan köylüler, Tekirova Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı, daha sonra bir süre şehir içinde yürüdü..

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Antalya'da kentsel dönüşüm planları yerel yönetimlere takıldı!

Antalya'da uygulamaya alınmayı bekleyen ‘Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’ yerel yönetimlere takıldı. Riskli yapıların tespiti için görev verilen belediyeler çalışmalarına başlamadı.

Antalya Döşemealtı'ndaki 2B arazi sorunu mecliste!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki 2-B arazilerinde yaşanan tapu sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

2B arazileri için 6 ay ek süre verildi!

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, çıkan kanunla 2B alanlarında bulunan taşınmazların satışı veya ödeme süresinin 6 ay uzatıldığını söyledi. Köse, “2B arazisi bulunan vatandaşlarımız 6 ay içerisinde başvuru yaparak bu arazileri alabilecek” dedi.

Antalya kent merkezi sil baştan planlanmalı!

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, siyasi gerilimin herkesi etkilediğini, gerginliğin her yere yansıdığını, Türkiye'nin huzur programı ve eylem planına ihtiyaç olduğunu belirterek, "Artık biraz huzur istiyoruz" dedi.

Antalya'da üç otele beyaz bayrak ödülü!

Antalya'da üç otel ve bir hastaneye "Beyaz Bayrak Gıda Güvenliği" ödülü verildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün "Gıda Güvenliği Eylem Kurulu Toplantısı", müdürlük konferans salonunda yapıldı.

Davut Çetin: 2016 Eylem Planı çıkarılacak!

Antalya ve ATSO olarak vizyonumuzu büyütmemiz, daha fazla ve daha hızlı çalışmamız gerekiyor diyen ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Müşterek Toplantısı’nda öncelikli konuların belirlenip “2016 Eylem Planı”nın çıkarılacağını vurguladı.

Kepez Fevzi Çakmak'ta 2B tapuları sahiplerine teslim edildi!

Antalya'nın Kepez İlçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesinde, 2B tapuları hak sahiplerine verilmeye başlandı. Yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlatan, talepleri dinleyen Başkan Hakan Tütüncü, 6 bin 900 hak sahibine tapularını verdi.

Kepez Fevzi Çakmak Mahallesi'nin 2B tapuları dağıtılıyor!

Antalya'nın Kepez ilçesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, 2B tapuları hak sahiplerine verilmeye başlandı. Hakan Tütüncü, 6 yılda 23 bin hak sahibine tapu vererek Kepez'in tapu probleminin çözümünde önemli mesafe kat ettiklerini söyledi.

Zonguldak'ta 2B arazilerine pankartlı eylem!

Zonguldak'ta, '2B' arazileri üzerinde konutu bulunanlar, arazilerin satışı için belirlenen bedelin düşürülmesini sağlayamayan siyasetçilere karşı "2B sorunu çözülene kadar gönlümüz ve semtimiz siyasetçilere kapalıdır" yazılı pankartla eylem yaptı.

Muğla Gökbel köyü sakinleri 2B arazileri için eylem yaptı!

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, büyükşehirle birlikte mahalleye dönüştürülen köylerindeki orman vasfını kaybetmiş araziler (2B) için belirlenen rayiç bedelleri yüksek bulan Gökbel sakinleri, yürüyüş düzenledi..

Muğla'da 2B rayiç bedelleri eylemi yapıldı!

Ortaca ilçesinde kamuoyunda "2B" olarak bilinen, orman vasfını kaybetmiş hazine arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan vatandaşlar, eylem yaptı. Vatandaşlar, taşıdıkları dövizler ve attıkları sloganlarla, belirlenen rayiç bedellerine tepki gösterdi.

Kepez'de 2B toplantısı yapıldı!

2B arazilerinin satışı ile ilgili Antalya Defterdarlığının göndermeye başladığı tebligatların mahallelere gelmesiyle birlikte halkın tepkileri de başladı.

antalya 2b eylem Haberi

antalya 2b eylem

     Antalya'da 2B arazilerinin rayiç bedelini yüksek bulan ve bedellerin düşürülmesini isteyen köylüler, gözaltına alınan 15 kişinin serbest bırakılması için Aksu Belediyesi'ne kadar yürüdü. 

     Aksu ilçesinde D-400 Karayolu'na bağlanan tali yolu trafiğe kapatan köylüler, daha sonra Aksu Kaymakamlığı önünde eylem yaptı. Gözaltına alınan 15 kişinin serbest bırakılmasını isteyen köylüler, burada bir süre slogan attı. 

     İstiklal Marşı'nı okuyan köylüler, bir polis müdürünün ''Gözaltına alınan köylüler yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılacak'' sözleri üzerine Aksu Belediyesi'ne kadar yürüdü. Arkadaşlarının yasal işlem yapılmadan bırakılmasını isteyen köylüler, Aksu Belediyesi hizmet binasına girmek istedi. 

     Bina önünde barikat kuran çevik kuvvet ekipleri, köylülerin hizmet binasına girmesine izin vermedi. Köylüler bir süre binaya girmek için çaba gösterdikten sonra bina önünde oturma eylemi...