24 / 04 / 2024

antalya atıl oteller öğrenci tahsis

antalya atıl oteller öğrenci tahsis

Üniversitelerin eğitime başlamasıyla beraber öğrencilerin karşılaştığı barınma sorunuyla ilgili açıklamalar yapan Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, dikkat çeken bir öneride bulundu.  

Sakarya Hendek Park'ın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinin temeli kısa süre içerisinde atılıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli yarın atılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü’nün sözleşmesi imzalandı, yarın temeli atılıyor. Finansman için dünyanın önde gelen bankaları sıraya girdi...

1915 Çanakkale Köprüsü için imzalar bugün atılıyor!

Dünyanın en uzun köprüsü olma ünvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde imzalar bugün atılıyor. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Projesi'nin temeli yarın atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temelleri yarın atılıyor.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor!

Bursa Osmangazi'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin temeli yarın atılıyor. Hastane büyesinde 250 yataklı genel hastane, 250 yataklı onkoloji hastanesi ve 250 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi yapılacak.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Kocaeli'deki emlakçılar 2017'de sektörden atılım bekliyor!

Emlak sektörünün öncüleri Kocaeli’de bir araya gelerek, 2017 yılında sektörün yeni bir atılım yaşayacağını dile getirdiler.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

2017 ekonomide atılım yılı olacak!

Hain darbe girişimi, jeopolitik belirsizlikler ve küresel sorunlar nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Türk iş dünyası, 2017’ye olumlu bakıyor. Türkiye’nin patronları, hükümetin ekonomiye verdiği destekler ve ileriye yönelik alınan tedbirlerle 2017’nin atılım yılı olacağı inancını taşıyor.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2. Etap'ın temeli atılıyor. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

Yozgat Yerköy'deki EBK'nın atıl binaları yıkılıyor!

Yozgat Yerköy ilçesi 100. Yıl Mahallesi’nde 1994 yıllında inşa ettirilip, kaba inşaatı tamamlanan Et Balık Kurumuna ait atıl durumdaki binaların yıkımına başlanılması tepkiyle karşılandı

antalya atıl oteller öğrenci tahsis Haberi

antalya atıl oteller öğrenci tahsis

Üniversitelerin eğitime başlamasıyla beraber öğrencilerin karşılaştığı barınma sorunuyla ilgili açıklamalar yapan Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şube Başkanı Erdem Güner, konut kiralarına ve yurt fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erdem Güner, barınma problemiyle karşı karşıya kalan üniversite öğrencilerine destek olmak için Antalya özelinde ilgili kurum ve kuruluşlarla iletişime geçtiklerini dile getirdi. 

Üniversitelerde yeni öğrenim dönemine start verilirken, başta İstanbul, Ankara ve İzmir olacak şekilde hemen hemen ülke genelinde öğrencilerin ciddi bir barınma problemi yaşadığını vurgulayan Güner, “Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlar tamamen dolarken, binlerce öğrenci ancak yedekler listesine yazılabildi. Pandemi sürecinin durdurduğu yüz yüze eğitime geçilmeye başlanınca birikmiş kiralık konut talebini de ortaya çıkardı. Talepteki artış ise gerek özel yurt ücretlerinin gerekse konut kiralarının üçe,...