23 / 04 / 2024

antalya Çevre Bakanlığı

antalya Çevre Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya ilinde yapılan 1500 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Antalya Finike'de 5 arsa satılacak! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Antalya Finike'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Antalya'da 10 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü Antalya'da yer alan 39 adet gayrimenkulü 10 milyon 30 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 14 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesinde yer alan 2 arsayı 14 milyon 53 bin 670 TL'ye satıyor...

Antalya'da 9.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

Antalya'da 3.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltında yer alan gayrimenkulü 3 milyon 398 bn TL bedelle satışa çıkardı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Çevre Bakanlığı’na manifesto: Kanal İstanbul’da halkın katılımı yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'çılgın proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul'a karşı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na olumsuz rapor sundu.

Çevre Bakanlığı, Salda Gölü için 15 gün ek süre istedi!

Salda Gölü Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ihale ve proje hakkındaki belgelerin 15 gün içerisinde gönderilmesi istenmişti ve süre dolmadan Bakanlık 15 gün ek süre istedi...

Antalya'da 135 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 135 milyon 25 bin TL bedel ile okul yaptıracak. 

Antalya'da imar barışı anlatıldı!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile imar barışı toplantısı gerçekleştirildi. 

antalya Çevre Bakanlığı Haberi

antalya Çevre Bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya ilinde yapılan 1500 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün yapımı tamamlanarak Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildi.


Toplam 47 bin metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatı 30 milyon 55 bin liraya mal oldu. 1500 öğrenciye hizmet verecek yurt kampüsünde 7 katlı 4 adet yurt bloğu, 1 adet sosyal tesis, 1 adet kontrol binası, 1 adet teknik merkez, 1 ek bina ve 1 su sarnıcı bulunuyor.


Yurt blokları 4 bloktan ve bodrum + zemin + 7 kattan oluşmakta olup, bir bloğun öğrenci kapasitesi 359 öğrencidir. 4 bloktaki öğrenci sayısı 1436 olup, her blokta 21 adet tek kişilik, 2 adet 1 kişilik engelli ve 112 adet de 3 kişilik...