25 / 04 / 2024

Antalya Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi nerede

Antalya Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi nerede

Antalya Büyükşehir Belediyesi dördüncü aile sağlık merkezini Fatih Mahallesi'nde açıyor. Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi 7 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek....

Antalya Aksu'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 5. Satış Memurluğu, Antalya ili, Aksu ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan tarlayı 11 milyon 539 bin 539 TL'ye satıyor...

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya'da arazi kavgası: 1 ölü! 

Antalya Serik'de, 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi. Kavganın sebebinin arazi anlaşmazlığı olduğu belirtildi...

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Antalyalı müteahhit Fatih Mehmet Şirazi'ye silahlı saldırı!

Antalya'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi sokakta yürürken T.Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Şirazi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Fatih Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Fatih Belediyesi, Kasım Gürani Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Üsküdar Fatih Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Fatih Camii altında hizmet verecek olan Fatih Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Antalya'da evi yanan aileye bakanlıktan müjde!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Antalya'da çıkan yangında kullanılmaz hale gelen evi baştan aşağı yenileyecek.

Antalya Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi nerede Haberi

Antalya Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi nerede


Antalya Büyükşehir Belediyesi dördüncü aile sağlık merkezini Fatih Mahallesi'nde açacak.


Haşim İşcan, Çamlıbel ve Santral mahallelerinde aile sağlık merkezleri kuran Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni merkezi Fatih'te hizmete açmaya karar verdi. Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi 7 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek. 


Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, bu merkezlerin toplumun ve ailenin gelişmesi, bireylerin katılımcı, üretken ve kendine yeterli hale gelmesi amacı ile çalışmalar yürüttüğü, yine ailelerin ekonomik, toplumsal, kültürel ve psikolojik sorunlarla baş edebilmeleri için projeler geliştirdiği ifade...