26 / 04 / 2024

Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası

Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası yapım işini 1 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 gün sürecek.

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası Haberi

Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü; Antalya Havalimanı yeni verici istasyon binası yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 gün sürecek. 


İhalesi; 1 Aralık 2014 tarihinde saat 14.00'te Devlet Hava Meydanları İşletmesi Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü Toplantı Salonu'nda açık ihale usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:


ANTEN PLATFORMU BİNASI AYPIMI HAVA LİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 25727


DHMİ ANTALYA HAVALİMANI YENİ VERİCİ İSTASYON BİNASI YAPIMI


DEVLET HAVA MEYDANLARI İSLETMESİ GENEL MÜPÜRLÜĞÜ ANTALYA HAVA LİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ


DHMİ ANTALYA HAVALİMANI YENİ VERİCİ İSTASYON BİNASI YAPIMI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/148387


1-İdarenin


a) Adresi : DHMİ ANTALYA HAVA LİMANI BAŞMÜDÜRLÜĞÜ 1 07230 MERKEZ ANTALYA MERKEZ/ANTALYA


b) Telefon ve faks...