29 / 03 / 2024

antalya havalinanı kapasite artırma işi ihalesi

antalya havalinanı kapasite artırma işi ihalesi

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Antalya Havalimanı’nın kapasite artırım ihalesi iptal!

Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılmasına yönelik ihale iptal edildi. Teminat tutarı 40 milyon euro olarak belirlenen ihalenin iptali Resmi Gazete'de duyuruldu...

Antalya Havalimanı'nda kapasite artırılacak!

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Antalya Stadı açılışı bekliyor!

Antalya stadyumu için tartışmalar devam ediyor. Haber ajansları birbirlerinden farklı bilgiler geçerken, stadyum inşaatının kapasite artırımı nedeniyle uzadığı anlaşıldı.

Trendy Lara Otel Kapasite Artışı projesinin toplantısı 19 Ekim'de!

Antalya İli Aksu İlçesi'nde yer alan Trendy Lara Otel Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 19 Ekim 2015 günü saat 13:00'da yapılacak.

Antalya Fame Residence Lara ve Spa Hotel projesi halk toplantısı 23 Haziran'da!

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya'da Akaryakıt Depolama Tesisi halk toplantısı 16 Haziran'da!

AYTEMİZ AKARYAKIT DAĞITIM A.Ş tarafından Antalya'da Akaryakıt Depolama Tesisi ve Kara İletim Hattı Kapasite Artışı için 16 Haziran saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya Horus Paradise Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi 7 Mayıs'ta!

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

antalya havalinanı kapasite artırma işi ihalesi Haberi

antalya havalinanı kapasite artırma işi ihalesi

Antalya Havalimanı'nın Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı ile İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarının Kiraya verilmesi işi ihale edilecek. İhale  


Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden:
21.04.2005 Tarih ve 5335 Sayılı Kanunun 33. Maddesi Kapsamında; Antalya Havalimanının Kapasite Artırımına Yönelik İlave Yatırımların Yapımı İle İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarının Kiralanmak Suretiyle Verilmesine İlişkin İhale İlanı


1.Söz konusu işe ait ihale, 31/01/2020 günü saat 10.00’da DHMİ Genel Müdürlüğü binasında bulunan 1.Kat Konferans Salonunda İhale Komisyonunca İstekliler ve Kamuoyu huzurunda kapalı zarf içerisinde teklif almak suretiyle Açık Arttırma usulüne göre yapılacaktır.
2.İhaleye katılmak için ihale dosyasının KDV Dahil 100.000.-TL bedel mukabilinde satın alınması ve buna dair makbuzun teklif dosyası...