16 / 04 / 2024

Antalya Kemer kredi

Antalya Kemer kredi

Antalya’nın en fazla Rus turist ağırlayan tatil beldesi Kemer’de 249 esnaf kepenk kapattı. Birçoğu ise kredilerle ayakta kalabiliyor.

Ev sahipleri dikkat! Başvurunuz otomatik olarak reddedilebilir!

Antalya Kemer'de konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin yönetmelikle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda izin belgesi olmadan turizm amaçlı kiralama yapanlar hakkında idari para cezası uygulanacağı da belirtildi.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Kemer'de 43.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Kemer İcra Dairesi Antalya Kemer'de yer alan tarlayı 43 milyon 153 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Kemer'in yeni imar planları onaylandı! 

Antalya Kemer Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında ilçenin yeni imar planları belediye encümeninde onaylandı. 

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

Antalya'da kiracılar ve mülk sahiplerinin kira sorunu büyüyor!

Antalya’da salgın sürecinde kapalı kalan restoran, kafe ve eğlence işletmeleri, kredi borçlarını krediyle öderken, icralık olanlarda arttı. AVM’lerde faaliyetteki restoran sahiplerinin, yüksek kira bedelleri sebebiyle ayrılmak istemelerine rağmen sözleşmeler sebebiyle ayrılamadığı belirtildi.

Antalya Kemer kredi Haberi

Antalya Kemer kredi

Antalya’nın en fazla Rus turist ağırlayan tatil beldesi Kemer’de geçen yıl yaşanan krizin ardından 249 esnaf kepenk kapatırken, birçok esnaf ise kooperatif ve bankalardan aldıkları kredilerle ayakta kalabildi.


Rusya ile yaşanan uçak krizinden sonra yaşanan sıkıntılardan en fazla etkilenen tatil bölgelerinden biri de Kemer oldu. Önceki yıllarda Rusya’dan gelen  turistlerin gözdesi olan ilçe, 2016 yılı turizm sezonunu güçlükle atlatabildi. Yaşanan sıkıntıdan turizmcilerin yanında esnaf da olumsuz etkilendi. Birçok esnaf borçlarını ödeyebilmek için kooperatifler ve bankalardan aldıkları kredilerle kendilerini kurtarmaya çalışırken, birçoğu ise dükkanını kapatmak zorunda kaldı.


249 ESNAF KEPENK KAPATTI


Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, geçen yıl ilçede pazarcı, konfeksiyon ve butik, hediyelik eşya, market, pansiyon ve otel, lokanta ve fastfood, ev tekstili, kuaför ve berber işi yapan 249...