25 / 04 / 2024

antalya kepez kentsel dönüşüm 2019

antalya kepez kentsel dönüşüm 2019

Antalya’da konuta yatırım yapanlar kira artışından da kar ediyor. Türkiye’de ortalama kiralıkların metrekare fiyatı 9 lira iken Antalya’da bu miktar yüzde 21 artışla 12 liraya yükseldi.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

antalya kepez kentsel dönüşüm 2019 Haberi

antalya kepez kentsel dönüşüm 2019

Dünya turizminin cazibe merkezleri arasında yer alan Antalya, yılın ilk 3 ayında gelen yabancı turist sayısıyla geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25’lik artışla rekor kırmayı sürdürüyor. Turizmin öncülüğünde gelişen Antalya, marka değerini yükselterek küresel yatırımcıların da gözdesi olmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre yabancıya konut satışında İstanbul’dan sonra ikinci sırada gelen Antalya, Ocak – Şubat - Mart aylarında geçen yılın aynı dönemiyle kıyaslandığında yüzde 47'lik artış görüldü.

Antalya’da yabancıya gayrimenkul satışında yüzde 47 artış yaşandı

Akdeniz’in yükselen yıldızı Antalya, bir yandan turizmde yeni rekorlar kırarken diğer yandan da yabancıya konut satışında yatırımcı çekmeyi sürdürüyor. TUIK verilerine göre 2018'in Ocak – Şubat - Mart aylarıyla kıyaslandığında 2019 yılını Ocak - Şubat – Mart aylarında yabancıya yapılan satışta yüzde 47'lik artış görüldü. Antalya Havalimanı...