27 / 04 / 2024

Antalya Konyaaltı arsa ihalesi

Antalya Konyaaltı arsa ihalesi

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta gerçekleşecek..

Antalya Konyaaltı'nda 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İmar durumu konut alanı olan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 862 bin TL olarak belirlendi.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Kaş Belediyesi 2 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar hemen bakın!

Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 764 TL ve 4 bin 980 TL olarak açıklandı.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Konyaaltı arsa ihalesi Haberi

Antalya Konyaaltı arsa ihalesi

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü tarafından Konyaaltı İlçesi Arapsuyu Mahallesi'nde yer alan 2 bin 414 metrekare büyüklüğündeki boş ve işgalsiz arsa ihale ile satışa sunuluyor. Arsa için tahmini bedel 9 milyon TL olarak belirlenmiş olup ihalesi 23 Şubat'ta yapılacak.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğünden:

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile Defterdarlığımız Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğünce Defterdarlık Hizmet Binamızın ikinci katında bulunan Eğitim Salonunda yapılacaktır.

2 - 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında ayrık nizam, 5 katlı, 0,24/1,20 emsalli Konut Alanında kalmaktadır.

3 - İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Toros Emlak Müdürlüğü'nde görülebilir.

4 - İhaleye...