28 / 03 / 2024

Antalya Küçük Sanayi Sitesi yıkım

Antalya Küçük Sanayi Sitesi yıkım

Antalya'nın Gaziler Mahallesi'ndeki Küçük Sanayi Sitesi'nin arazisi içerisinde kaldığı gerekçesiyle bölgedeki sera ve evler iş makineleriyle yıkıldı. Mahalle sakinleri yıkımı durdurmak istemesi üzerine jandarma müdahale ederken, havaya ateş açıldı.

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde 51 iş yeri yapılacak!

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 51 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Antalya Turunçova'da 17 hektarlık küçük sanayi sitesi kurulacak!

Antalya Büyükşehir Finike’deki irili ufaklı sanayi sitelerini birleştirdi. Turunçova’da 17 hektar arazi üzerinde Küçük Sanayi Sitesi kuracak. İmar planları hazırlanan proje Cuma günü yapılacak Büyükşehir Haziran ayı meclisinde onaylanacak.

Antalya Kültür Sanat binası dış cephesiyle dikkat çekiyor!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski yönetim binası yıkılıp yerine yeni bir Antalya Kültür Sanat binası yapıldı. Dış cephesiyle dikkat çeken binanın içinde ise dünyaca ünlü İspanyol ressam Picasso ile Ara Güler’in sergisi var.

Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kepez, Varsak Sanayi Sitesi’nden sonra Gaziler Mahallesi’nde de yeni bir küçük sanayi sitesine daha kavuştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni sanayi sitelerinin yapımıyla Kepez’in istihdamının merkezi olacağını söyledi.

Antalya'ya küçük sanayi sitesi yapılmalı!

AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak, Varsak-Isparta yolunda 3 bin dönümlük yere küçük sanayi sitesinin yapılması gerektiğini belirterek, "Böyle bir proje Türkiye'ye de örnek olacak" dedi

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Kestel Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa’daki esnaf ve sanatkârların şehir içindeki iptidai iş yerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması için başlattılan Kestel Çataltepe’deki Büyük Sanayi Sitesi’nin ikinci etap ihalesi 15 Ocakta yapılıyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Antalya Küçük Sanayi Sitesi yıkım Haberi

Antalya Küçük Sanayi Sitesi yıkım


Kepez İlçesi'nde kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta, Düden Şelalesi'nin hemen yanı başında yer alan Gaziler Mahallesi'nde, yaklaşık 300 dekar sera bulunuyor. Yıllık 6 bin ton domates üretimine sahip bölgede yetişen biber, patlıcan ve kabak İngiltere'ye ihraç ediliyor. Kuzey, güney ve batısından geçen ana taşıyıcı yollara yakınlığıyla yatırımcıların dikkatini çeken Gaziler Mahallesi'nde 270 dönümlük alan, 2015 Haziran ayında Antalya Büyükşehir Belediye Meclis kararıyla sanayi sitesine dahil edildi. Karar, Büyükşehir Belediye Meclisi'nden tüm partilerin oybirliğiyle çıktı.


15 yıl önce Gaziler'de sanayi sitesi yapmak için kurulan 'Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi' böylece 550 dönüme yayılan 1000 dükkan tahsisli sanayi sitesinin 180 dükkanlık ilk etabını 30 Mart 2015'te törenle açtı. Törenden sonra Hazine'den alınan 2B arazileri ve ardından yapılan imar planlarıyla küçük sanayi...