19 / 04 / 2024

Antalya mülkiyet sorunu

Antalya mülkiyet sorunu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi. Tütüncü, Antalya’nın mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

Antalya'ya üçüncü millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya Büyükşehir Belediyesinin iki millet bahçesini kente kazandırdığını söyleyerek, üçüncü millet bahçesinin yapılacağını açıkladı.

Antalya Çalkaya'nın mülkiyet sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel vatandaşa verdiği bir sözü daha yerine getiriyor.  İçerisinde Çalkaya’nın imarına ilişkin maddenin yer aldığı kanun teklifi TBMM Çevre Komisyonu’nun gündemine geldi.  

Antalya'da 30 senelik mülkiyet sorunu çözüldü!

30 senedir Antalya'da imar sorunu gündemdeydi.Aksu Çalkaya bölgesinin mülkiyet sorunu çözüm buldu. 

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Kepez'de mülkiyet sorunu sona eriyor!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçe genelinde yaşanan mülkiyet sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. 

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Balıkesir Sanayi 2. Kapı bölgesindeki mülkiyet sorunu çözülüyor!

1986'da İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması yapılan,18.02 bölgesi olarak bilinen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 senelik mülkiyet sorunu vatandaşların tapu ile aldıkları parsellerin tamamının korunması kaydıyla çözüme kavuşturuluyor.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Mülkiyet sorunu imar barışıyla aşıldı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 17 Ağustos 1999 depreminin 20’nci yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Mülkiyet sorununun imar barışıyla aşıldığını söyleyen Nasır, depreme karşı da kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti.

AYM'den mülkiyet hakkını ihlal kararı! 

Anayasa Mahkemesi, kamulaştırma davasında taşınmaz sahibinden vekalet ücreti alınmasına hükmedilmesi nedeniyle mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

Sultanbeyli'nin mülkiyet sorunu imar barışı ile çözüldü!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Adil Mahallesi'nin en büyük sorununun mülkiyet olduğunu söyledi.

Türkiye'de yabancı mülkiyet sayısı 300 bini geçti!

Yabancılara yapılan konut satışı 2019'un ilk çeyreğinde arttı. Nisan ayında satışlar sonrası toplam yabancı mülkiyet sayısı 301 bin 148 oldu...

Mülkiyet hakkı nedir?

Vatandaşlar mülkiyet hakkının ne demek olduğu yakından takip ediyor. Peki mülkiyet hakkı nedir? Eşya üzerinde en geniş yetki sağlayan ayni hak olarak olarak bilinen mülkiyet hakkının kapsamı ve ne olduğu araştırılıyor. Merak edilen mülkiyet hakkının ne olduğu sorusunun yanıtı nedir?

Antalya mülkiyet sorunu Haberi

Antalya mülkiyet sorunu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018’de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. Antalya’nın mülkiyet sorununu tartıştığı Dokuma sorununun tamamı ile çözüldüğünü dile getiren Tütüncü, “Söz verdiğimiz gibi dokumanın tapusunu hemşehrilerimize teslim ettik” diye açıklama yaptı. 

Habertürk'te yer alan habere göre Ocak ayında Kepez Belediyesi’nin Şevkat ve Huzurevini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile hizmete açtıklarını söyleyen Tütüncü, “2018 yılında büyüklerimiz için çok güzel bir dinleme yeri yaptık ve yaşlılarımızı burada ağırlamaya başladık. 5 yıldızlı otel konforunda inşa ettiğimiz huzurevinde konaklayan yaşlılarımızdan buranın Türkiye’nin en güzel huzurevlerinden birisi olduğu sözünü duymak bizim en büyük sevincimiz oldu. Ocak ayında, sezona hızlı bir şekilde başlayan Kepez Belediye Tiyatromuzun sergilediği II. Abdülhamit oyunu sanatseverlerden büyük bir beğeni topladı. Yeşiline sahip çıkan Kepez’de 5 bin kare...