26 / 04 / 2024

Antalya sanayi sitesi tapu

Antalya sanayi sitesi tapu

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Antalya Demre Sanayi Sitesi'nin inşaatı yeniden başladı! 

Antalya Demre Belediyesi'nce Beymelek Mahallesi'nde inşa edilen Yeni Demre Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde 51 iş yeri yapılacak!

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 51 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Antalya'nın sanayi sitelerinde tapu sorunu çözüldü!

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 290 yeni dükkan geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Türel ile birlikte Akdeniz Sanayi Sitesi esnafının konuğu olan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yeni imar çalışmalarıyla 290 yeni dükkana yer açılacağını müjdeledi.

Antalya Kaş'a yeni sanayi sitesi kurulacak!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde eksikliği hissedilen yeni sanayi sitesi kurulması için çalışma başlatıldı. 70 dekarlık alanın 50 dekarlık bölümünde inşa edilecek.

Antalya Turunçova'da 17 hektarlık küçük sanayi sitesi kurulacak!

Antalya Büyükşehir Finike’deki irili ufaklı sanayi sitelerini birleştirdi. Turunçova’da 17 hektar arazi üzerinde Küçük Sanayi Sitesi kuracak. İmar planları hazırlanan proje Cuma günü yapılacak Büyükşehir Haziran ayı meclisinde onaylanacak.

Antalya Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

ESKİ Sanayi Sitesi'ni cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan Muratpaşa Belediyesi, yol ve otopark düzenlemelerine başladı. Esnafın işi ve ulaşımda olumsuzluklar yaşanmaması için çalışmalar pazar günleri yapılıyor.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi!

Kepez belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yönetiminde gerçekleştirildi. Meclis'te oybirliği ile kabul edilen imar planı revizyonu ile Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ne 5 kat yapılaşma hakkı verildi.

Korkuteli Sanayi Sitesi’nin altyapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon sorununu çözüyor. ASAT ekipleri, sanayi sitesinin yıllardır dere yatağına dökülen atık sorununu yeni kanalizasyon hattı ile çözüme kavuşturacak.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

Antalya sanayi sitesi tapu Haberi

Antalya sanayi sitesi tapu

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, iki sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Tütüncü, sabah saatlerinde ilk olarak Yeşil Antalya Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Tütüncü, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu ile birlikte dükkânları ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi. 

Başkan Tütüncü, öğleden sonra ise Akdeniz Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ile sanayş sitesinde incelemelerde bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tütücü, görev süresi içerisinde sanayi sitelerini birçok kez ziyaret ettiğini söyledi. Tütüncü, “İki sanayi sitemizde esnafımızın, kooperatif yönetiminin talep ettiği hizmetlerin tamamına yakınını yaptık. Eksikleri de hızla tamamlamanın gayreti içerisindeyiz. Hizmetler önemli ama gönülden gönüle yol bulabilmeyi, zaman zaman bir araya gelip sohbet edebilmeyi daha çok önemsiyoruz. Sanayi sitemizin esnafıyla, yönetimiyle aramızda...