19 / 04 / 2024

antalya şehir hastanesi nereye yapılacak

antalya şehir hastanesi nereye yapılacak

Antalya yıllardır hayalini kurduğu şehir hastanesine sonunda kavuşuyor. Daha önce Pınarlı bölgesine düşünülen şehir hastanesi için artık yasal hiçbir engel kalmadı. 1000 kişi kapasiteli olacak olan şehir hastanesinin kapasitesi 1500’e çıkartıldı.

Antalya Bölge Hastanesi 2015 yılı yatırım programına alındı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın, Göçerler Mahallesi'ne inşa edilecek olan 1000 yataklı Antalya Bölge Hastanesi'nin, 2015 yılı yatırım programına aldığının müjdesini verdi...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Şehir Hastanesi'nin ihalesini Kolin İnşaat ve Nesma Yapı aldı!

Antalya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) Yapım İşi İhalesi 29 Aralık'ta yapıldı. Antalya Şehir Hastanesi ihalesi, 990 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Pekerler iştiraki Nesma Yapı İş ortaklığına verildi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya'nın Kepez ilçesine inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin şantiye alanında inceleme yaptı. 

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Antalya’ya Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’ya 1000 yataklı Şehir Hastanesi ve Tekno Şehir müjdesinde bulundu. Çavuşoğlu, turizmin başlaması için planlama yapıldığını sözlerine ekledi.

Antalya'ya şehir hastanesi müjdesi!

Antalya Sağlık Müdürü Ünül Hülür, il genelinde 17 sağlık yatırımında çalışmaların hızla sürdüğünü açıkladı. Hülür, şehir hastanesi için zemin etüdü yapıldığından bahsetti.

Antalya şehir hastanesine sonunda kavuşuyor!

Antalya yıllardır hayalini kurduğu şehir hastanesine sonunda kavuşuyor. Daha önce Pınarlı bölgesine düşünülen şehir hastanesi için artık yasal hiçbir engel kalmadı. 1000 kişi kapasiteli olacak olan şehir hastanesinin kapasitesi 1500’e çıkartıldı.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

antalya şehir hastanesi nereye yapılacak Haberi

antalya şehir hastanesi nereye yapılacak

Kepez Göçerler’de 1500 dönümlük alan üzerine inşa edilecek olan ve 1000 kişi kapasiteli olacak olan şehir hastanesinin kapasitesi 1500’e çıkartıldı. 27 İlde 33 şehir hastanesi hedefi ile yola çıkılırken 33 noktadan biri de Antalya oldu. Göçerler’e ve çevresine prestij kazandıracak sağlık kampusunda genel hastane, kalp damar hastalıkları hastanesi, onkoloji hastanesi, psikiyatrı hastanesi ve rehabilitasyon hastanesi olacak. Küçük bir alan ile ilgili sorunun da çözüldüğü öğrenilirken hastanenin sadece inşaatının 200 milyon liradan fazla bir maliyeti olması bekleniyor.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sağlık kampusunun inşa edileceği arazinin her türlü imar planını yaptıklarım ve imar planlarının kesinleştiğini açıkladı.


Yıllardır Antalya’ya yapılması düşünülen ancak yer sorunu noktasında sıkıntılar yaşanan şehir hastanesinde sona doğru gelindi. Antalya modern ve çok kapasiteli bir hastaneye kavuşacağı günler için...