19 / 04 / 2024

Antalya Spor Stad TOKİ\'de

Antalya Spor Stad TOKİ\'de

Antalyaspor'un önümüzdeki sezon maçlarını AÜ Stadı'nda oynaması için protokolde son aşamaya geldiklerini belirten Başkan Akıncıoğlu, "Yeni stadın arazisi TOKl'ye devredildi

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi inşaatı son sürat devam ediyor. Geleceğin sporcularını yetiştirecek olan modern kompleks Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 milyon TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirilen ‘Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli törenle atıldı..

Antalya Spor Stad TOKİ\'de Haberi

Antalya Spor Stad TOKİ\'de

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Medical Park Antalyaspor'un 2012-2013 Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarını Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynaması ile ilgili protokolün bitme aşamasına geldiğini söyledi.


Başkan Akıncıoğlu, güvenlik sorununun sağlanması noktasında ise herhangi bir tereddütlerinin olmadığını kaydetti. Akıncıoğlu, Antalyaspor'un gelecek sezon maçlarını Akdeniz Üniversitesi (AU) Stadyumu'nda oynaması kapsamında yapılan görüşmelerde son aşamaya gelindiğini müjdeledi. AU Stadyumu'nun 7 bin 500 seyirci kapasitesi olduğunu dile getiren Akıncıoğlu, Valilik, Rektörlük, Büyükşehir Belediyesi ve alt belediyelere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.


AÜ'ye tribün desteği AÜ Stadyumu'nun modern olduğunun altını çizen Akıncıoğlu, "İnşaat bitme aşamasında. Kale arkası tribünleri henüz yok. Bu tribünlerin yapılması için üniversitenin bir bütçesinin olmadığını öğrendik. Biz kulüp olarak güney kale arkası tribününün yapılması için elimizden gelen desteği vereceğiz.


Böylesi bir destekle olimpiyatlar düzeyinde uluslararası...