19 / 04 / 2024

antalya tramvayhı maliyeti

antalya tramvayhı maliyeti

Antalya'da yapılması planlanan 18 kilometre uzunluğundaki tramvayın Türkiye'nin en pahalı raylı sistem projesi olduğu ortaya çıktı. 14.4 milyon lira tutarındaki projeye, İnşaat Mühendisleri Odası'nın tepkisi sürüyor.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Antalya'daki 732 milyon TL'lik 67 tesis yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım Antalya'da birçok alanda inşa edilen, maliyeti 732 milyon lira olan 67 tesisin açılışını yapacak.

Antalya Doğu Garajı projesinin referandumu 31 Temmuz'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, maliyeti 100 bini bulan ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’nin 31 Temmuz Pazar günü halk oylamasına sunulacağını belirtti.

DSİ 'den Antalya Kaş'a 60.9 milyon TL'lik yatırım!

DSİ Antalya 13.Bölge Müdürü Turkay Özgül'ün verdiği bilgiye göre bugün saat 14.00'da Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek törenle temeli atılacak olan tesislerin toplam maliyeti 60.939.005 TL olarak belirlendi.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

Antalya Boğaçayı projesinde hatalar mı var?

ANTALYA İMO, Büyükşehir Belediyesi'nin deniz suyunu içeri sokarak Boğaçayı'nda uygulamayı planladığı ve tahmini maliyeti 4-5 milyar doları bulan projesine ilişkin bilim adamlarına yaptırdığı değerlendirmede, projede çok sayıda hata belirledi.

Antalya'da yapılacak hafif raylı sistem hattının maliyeti açıklandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Antalya'da yapımı devam eden 2'nci aşama hafif raylı sistem hattının kilometre birim maliyetinin 13 milyon TL olduğunu açıkladı.

Antalya tramvay hattının maliyeti ne kadar?

Antalya'da EXPO alanı ile havalimanını şehir merkezine bağlayacak 18 kilometre uzunluğundaki tramvayın Türkiye'nin en pahalı raylı sistem projesi olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin ilk deniz biyoloji müzesi Antalya'da açıldı!

Antalya'da Türkiye’nin ilk Deniz Biyolojisi Müzesi’ni açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yat Limanı'nda yaptırılan ve maliyeti 370 bin lira olan müzede 500 çeşit balık bulunuyor...

TOKİ Antalya Stadyumu'nun tribünleri dışarıdan hazır getirilecek!

Maliyeti 100 milyon liranın üzerinde olması beklenen TOKİ Antalya Stadyumu projesinde değişikliğe gidildi. Projede yerinde dökme beton ile yapılması planlanan tribünlerin dışarıdan hazır getirilmesine karar verildi...

Emlak gelirinde Antalya 2009 ikincisi oldu

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, Antalya'nın emlak gelirinde İstanbul'dan sonra ikinci olduğunu söyledi

Ramazan Savaş, Antalya'da Eğitim Merkezi ve İş Okulu yaptıracak!

Antalyalı hayırsever Ramazan Savaş'ın Antalya'da yaptırmak istediği Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Okulu için protokol imzalandı

Hazine'den Antalya'da satılık hastane ve AVM arsaları!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun hazine arazilerini ihale ile satışa çıkardı

antalya tramvayhı maliyeti Haberi

antalya tramvayhı maliyeti

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği Antalya raylı sisteminin ikinci etap ihalesi 9 Eylül 2015'te sonuçlandı. Yedi firmanın katıldığı ihale 259 milyon 498 bin liralık teklifiyle Makyol İnşaat'ın oldu. Şehir merkezindeki Meydan ile Aksu ilçesindeki EXPO alanını birbirine bağlayacak hat, Antalya Havalimanı'na da raylarla ulaşım sağlayacak. Hattın yaklaşık 16.9 kilometresi hemzemin, 980 metresi aç-kapa ve 214 metresi köprü tipi şeklinde projelendirildi, ihale şartnamesine göre 14 Eylül 2015'te başlayıp 450 gün sürecek çalışmalar 8 Aralık 2016'da tamamlanacak ve toplam maliyeti 14.4 milyon liraya mal olacak. 

Bu rakam 22.3 kilometre uzunluğundaki İzmir hattında 8.1 milyon, aynı uzunluktaki Eskişehir hattında 4.1 milyon, 13 kilometrelik Samsun hattında 6.4 milyon, 16.5 kilometrelik Kayseri hattında ise 4.3 milyon lira. 

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Gem Oğuz....