24 / 04 / 2024

antalya turizminde düşüş mü var

antalya turizminde düşüş mü var

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya turizminde iki rekor birden kırıldı!

Antalya'ya 1 Ocak-29 Temmuz tarihleri arasında hava yoluyla gelen turist sayısı, 8 milyon 11 bin 828 ile yeni bir rekora ulaştı. Ayrıca 29 Temmuz'da da 100 bin 40 ziyaretçi ile 1 günde gelen yolcu rekoru kırıldı.

Döşemealtı Belediyesi'nden Antalya'da 3 taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 22 bin 450 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da arsa ve arazi satacak!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da konut imarlı arsa fırsatı! 

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı, Çıplaklı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Antalya Döşemealtı'nda arsa hissesi satılıyor! Fiyatı şok etti!

Antalya ili Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeşilbayır Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satıyor. İşte fiyatı ve büyüklüğü...

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Antalya Döşemealtı'nda satılık 101 bin 323 metrekare arsa! 95 milyon TL'ye!

Döşemealtı Belediyesi, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yağca Mahallesi 8735 ada 5 parselde yer alan 101 bin 323 metrekarelik arsayı satıyor...

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı toplam 81 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 90 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Yağca Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 90 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

antalya turizminde düşüş mü var Haberi

antalya turizminde düşüş mü var

ATSO yönetim kurulu sayman üyesi Hüseyin Barut, yönetim kurulu üyeleri Erol Erkan ve Ayhan Kızılsavaş'ın da katıldığı förüşmede, Antalya ekonomisi, ve ent kültürü konuşuldu. Antalya'da kent kültürünü güçlendirme yönünde adımlar atılması gerektiğini söyleyen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, bu çalışmaların en önemli ayaklarından birisinin kent merkezinde tarihi dokuya sahip çıkmak olduğunu söyledi. 

Kaleiçi ve Balbey Mahallesi'ni içeren projelerin tarihi dokuyu kurumanın yanı sıra kent merkezine büyük cazibe kazandıracağını kaydeden Başkan Davut Çetin, Kaleiçi'nin ve Balbey'in cazibesinin artırılması turizmden elde edilen katma değerin artırılması ve cadde ticareti kültürünün yerleşmesi için son derece önemli. Bunun için de tüm kurumların elini taşın altına koyması gerekiyor. Kaleiçi'nde ve Balbey'de yıkılması gereken 50 nin üzerinde betonarme bina ve restorasyonu yapılması gereken çok sayıda metruk...