25 / 04 / 2024

antalya yamaç paraşütü pisti

antalya yamaç paraşütü pisti

Antalya'ya yamaç paraşütü pisti yapılacak. Tünektepe Döner Gazino İşletmesi bünyesinde yapılacak yamaç paraşütü pisti ile kışın bu sporu yapmak için Dubai’ye giden Avrupalı ve Rus paraşütçüler Antalya’ya çekilecek

Antalya'ya yamaç paraşütü pisti yapılacak!

Antalya'ya yamaç paraşütü pisti yapılacak. Tünektepe Döner Gazino İşletmesi bünyesinde yapılacak yamaç paraşütü pisti ile kışın bu sporu yapmak için Dubai’ye giden Avrupalı ve Rus paraşütçüler Antalya’ya çekilecek

Antalya'da akaryakıt istasyonu yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya'da yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Akbank emekli promosyonunda çıldırdı. Verdikleri para tüm bankaları solladı

Emekli vatandaşlar maaşlarına ek zam talep ederken, bankalardan promosyon hamlesi gelmeye devam ediyor. Akbank tarafından emekli maaşları hakkında flaş bir adım atıldı. Akbank emekli maaşlarında promosyon miktarında diğer bankaları adeta solladı.

Altını olanlar dikkat! Merkez Bankası'ndan son dakika kararı geldi

Bankaya haricen girişi olan ve altın girişi ardından açılan yabancı para türünden mevduat/katılım fonlarının 28 Mart 2023 tarihi itibari ile TL payı hesaplamasında dikkate  alınmaması hükmüne varıldı.

Annelere güzel haber az önce geldi! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL'yi verecek! Şimdi başvuran anında kapacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere 1.700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar...

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen buraya bakın! Aile bakanlığı tık diye 1.700 TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yeni yardım haberi! Çocuklu ailelere bin 700 TL para tıkır tıkır yatacak! Lütfen son başvuru tarihinden önce hemen bakın! İşte tüm detaylar...

1207 Antalya 10 soruda tüm detaylarıyla!

1207 Antalya projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. 1207 Antalya projesinde kaç konut yer alacak? 1207 Antalya Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? 1207 Antalya 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kripto para borsası Huobi'den kripto para türevlerinde işlem yapma yasağı!

Kripto para borsası Huobi tarafından, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlemler gerçekleştirilmesine yasak getirdi.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Sultan filmindeki gecekondu yeniden hayat buldu!

Antalya Kepez Belediyesi Türkan Şoray'ın başrolünde olduğu "Sultan” filminde yer alan gecekondudan esinlenerek, uzman mimar ve heykeltıraşların desteğiyle müze yaptırdı.

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

Yabancıya konut satışını İstanbul ve Antalya sırtladı!

Yabancıya konut satışı 2019’da artış gösterdi. Bu artışın 2020 yılında da devam edeceği hedefleniyor. Yabancıya konut satışını 2019’da İstanbul ve Antalya taşırken Türkiye geneli satışı gerçekleştirilen toplamda 45 bin 483 konuttan yüzde 66'sı (29 bin 808) bu iki ilden gerçekleşti.

antalya yamaç paraşütü pisti Haberi

antalya yamaç paraşütü pisti


Türk Hava Kurumu (THK) Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Antalya Şube Başkanı emeldi Hava Kıdemli Albay Vasıf Yüceliş, Antalya İl Genel Meclisi tarafından turizmin çeşitlendirilmesi amacıyla Tünektepe bölgesinde İl Özel İdare tarafından işletilen Döner Gazino ve Oteli yakınında yamaç paraşütü pisti yapılması kararı alındığını söyledi. Yüceliş, "Antalya önümüzdeki birkaç yılda dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezi olacak" dedi. 

Teleferik yapımının tamamlanmasının inanılmaz derecede bu sürece katkı sağlayacağını dile getiren Yüceliş, "Antalya doğal güzelliklerinin yanı sıra yüzlerce lüks otele de sahip. Tünektepe' bölgesinin havalimanına yalan olması yamaç paraşütü yapan zengin Avrupalı ve Rus turistin buraya olan ilgisini artıracaktır"diye konuştu. 

Avrupalı ve Rus yamaç paraşütçülerinin kış aylarında Dubai'ye gittiğini ifade eden Yüceliş, "Biz de bu zengin yamaç paraşütü severleri Antalya'da 5 yıldızlı...