25 / 04 / 2024

Antalyadaki okullar yenilendi mi

Antalyadaki okullar yenilendi mi

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Antalya genelindeki 102 okulun fiziki eksiklerini tamamlıyor. Öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

Maltepe'deki okullar yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçedeki okullarda sürdürdüğü tadilat ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

Gölcük’te Piyalepaşa İlkokulu inşa ediliyor!

Gölcük'te gerçekleştirilen eğitim reformu kapsamında birçok okulun binası modern ve çağdaş bir yapıya kavuştu ve okullar yenilendi. Gölcük’te Eğitim Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda yıkılan Piyale Paşa İlkokulu binasının yapım çalışmaları, hızla devam ediyor.

Manisa Yunusemre'deki okullar yenilendi!

Yunusemre Belediyesi ekipleri, ilçede yaşayan öğrencilerin eğitim yılına sağlıklı ve rahat bir ortamda girebilmesi için yaz boyunca çalıştı. Okullarda temizlik ve çevre düzenlemesi yapılırken, talep eden okulların bahçesine parke taşı döşendi.

Bakanlığa devredilen FETÖ okulları yenilendi!

Yüzlerce FETÖ okulu, bakanlıkça uygun görülen eğitim-öğretim mekânları haline getirildi ve koridora açılmayan hiçbir gizli bölge, kapalı mekân bırakılmadı.

Batman'da okulların bakım ve onarımları devam ediyor!

Batman’ın Sason ilçesindeki okulların bakım ve onarımları devam ediyor. Sason İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan Aşağı Tekevler, Heybeli, Meşeli ve Yukarı Dereköy İlkokulları’nda bakım ve onarımlar yapıldı.

Bozköy Sağlık Evi, baştan aşağı yenilendi!

Torbalı'da ilçesinde, başlatılan proje kapsamında çalışma başlatılan Bozköy Sağlık Evi yenilendi. Sağlık evinin atıl bir durumda olduğunu anlatan Bozköy Muhtarı Mustafa Şen, "Ayda iki defa gelen aile hekimimiz zor şartlar altında hizmet veriyordu" dedi

TÜRGEV müzik eğitimi veren okullar inşa edecek!

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okullar Genel Müdürlüğü'nün başını çekeceği projeyle ilkokullardan itibaren konservatuvara kadar müzik eğitimi alınabilecek okullar açılacak" dedi.

İstek Belde Okulları, Pergel Grup'un farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Eğitim kurumları arasında öncü duruşuyla dikkat çeken İstek Vakfı Okulları’ndan İstek Belde Kampüsü, öğrenci ve velilere sunduğu iddialı mimari yaklaşımla da dikkat çekiyor.

Türkiye'deki okullar 2018'e kadar güçlendirilecek!

Japonya'da düzenlenen BM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Zirvesi'nde okullarını 2018'e kadar depremler başta olmak üzere her türlü felakete dayanıklı hale getirme taahhüdü veren ilk ülke Türkiye oldu.

INARTS Sanat Okulları Fuarı 21-22 Mart'ta!

INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı, 21-22 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak. Fuar, moda, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, oyunculuk, fotoğrafçılık, güzel sanatlar, dans, bale, tiyatro gibi birçok branşta eğitim veren okulları bir araya getiriyo

Manisa Siyekli'nin su şebeke hattı yenilendi!

İçme suyu şebeke hattı yenilendiği için daha kaliteli su içeceklerini belirten Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Önemli bir sorunumuzu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü'nün duvarları yenilendi!

Şirintepe ve Yeşiltepe mahalleleri ile Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü arasında yer alan duvarlar yıkılarak, yenilendi. Çalışmaların en geç eğitim-öğretim yılı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

İstanbul'da okullar yarın tatil, ulaşım kilit!

İstanbul Valiliği, kentte şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle yarın okulları tatil etti. Kar yağışının akşam saatlerinde tipiye dönüşmesi, ulaşımda ciddi aksamalara neden oldu. İşte ayrıntılar...

Antalyadaki okullar yenilendi mi Haberi

Antalyadaki okullar yenilendi mi


Antalya’da eğitimin en büyük destekçilerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde 102 okulda bakım onarım çalışması yapıyor.


Tüm imkanları ile eğitime destek olan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim almaları için eksikleri tespit edilen okullarda bakım onarım çalışması yürütüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri Antalya genelindeki 102 okulun fiziki eksiklerini tamamlıyor. Öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.


2 MİLYON BÜTÇE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilen bakım onarım çalışmaları için 2 milyon TL’lik bütçe ayrıldığını söyledi. Büyük ve güçlü Türkiye hedefine eğitimli gençlerle ulaşacaklarını ifade eden Türel, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan,...