25 / 04 / 2024

Antalyaspor Koleji için arazi tahsisi gerçekleşti

Antalyaspor Koleji için arazi tahsisi gerçekleşti

Antalyaspor, Döşemealtı’da yapımı devam eden tesisi bitince Avrupa standartlarında bir yuvaya kavuşacak. Tesis, Antalyaspor’un kurtuluşu olarak yorumlanıyor. Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar devam ediyor

Doğa Koleji için cebimizden 1 milyar 50 milyon TL mi çıkacak?

İTÜ Vakfı, Doğa Koleji ile ilgili müzakerelerin olumlu sonuçlandığını ve devir işlemlerinin başladığını bildirdi. Peki Doğa Koleji için cebimizden 1 milyar 50 milyon TL mi çıkacak?

Doğa Koleji için 49 lisanslı kurucu teklif yaptı!

Doğa Koleji’nin 49 lisanslı kurucusu okulu satın alabilmek için yönetime teklif verdi. Yaklaşık 600 milyon liralık teklif geçmişe dönük öğretmen maaşlarını ödemeyi de kapsıyor.

Özel Pendik Birikim Koleji'nin inşaatı için özel plan!

Pendik'te yer alan Birikim Koleji'nin inşaatına Çevre Bakanlığı tarafından özel plan düzenlendi. Bodrumlar emsal dışı bırakılarak, okulun inşaat alanı 5 katına çıkartıldı.

Antalyaspor Koleji için arazi tahsisi gerçekleşti!

Antalyaspor, Döşemealtı’da yapımı devam eden tesisi bitince Avrupa standartlarında bir yuvaya kavuşacak. Tesis, Antalyaspor’un kurtuluşu olarak yorumlanıyor. Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar devam ediyor

Fenerbahçe Koleji için alınan arsanın hisse satışı gerçekleşti!

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait banka kredisinin ödenmesi amacıyla Sarı-Lacivert kulüp hisse satışı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsanın borçları ödendi!

Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama: "Fenerbahçe Futbol AŞ'nin dün satılan hisse adeti 100 bin olup, bu satıştan elde edilen 4 milyon 479 bin lira gelir ile Fenerbahçe Koleji için satın alınan arsaya ait borçlar kapatılmıştır"

Antalyaspor için yeni tesis inşa edilecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından Antalyaspor için yeni yaptırılacak tesisin yer alacağı Konaklı Mahallesi Gerpelit mevkiindeki yaklaşık 50 dönüm araziyi yerinde incelendi.

İngiltere'deki Cambridge Koleji için tarihi binalar araştırılıyor!

İşadamı Hakan Şaştım, İstanbul'da Cambridge adıyla kurduğu koleji, İngiltere'ye taşıyor. İşadamı eğitimin merkezi Cambridge'teki okul için tarihi binaları araştırıyor..

Aqua Florya’dan Doğa Koleji iş birliğiyle Hikaye Evi projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Türkiye’nin ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, Doğa Koleji ile iş birliği yaparak, çocuklar için “Hikaye Evi” kuruyor.

Akkoza'da TED Koleji için imzalar atıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.Ş’nin, Esenyurt-Bahçeşehir’de Garanti Koza ortaklığıyla yürütülen Akkoza projesinde, TED Koleji açılması için anlaşma imzalandı
 

Latife Tekin, Myndos için Ertuğrul Günay'ı göreve çağırdı

Ünlü romancı Latife Tekin, Gümüşlük Akademisi'ne yönelik saldırıların önlenmesi ve Myndos'un kurtarılması için Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ı göreve çağırdı

Bosh için Ekim ve Kasım kritik geçecek

Bosch Türkiye'nin Genel Müdürü Hermann Butz, "Önümüzdeki Ekim-Kasım ayları biz dahil tüm reel sektör için çok kritik" dedi

Clinton `keyif' için Les Ottomans'da kalacak

Bill Clinton, Kasım'da `keyif tatili' için geleceği İstanbul'da Les Ottomans'da kalacak

Antalyaspor Koleji için arazi tahsisi gerçekleşti Haberi

Antalyaspor Koleji için arazi tahsisi gerçekleşti

Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "En büyük hayalim" dediği, Avrupa'nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Döşemealtı Antalyaspor Tesisleri hızla yükseliyor. İdari bölüm, konaklama ve sosyal tesislerin olduğu binalar ile Kapalı Spor Salonu'nun kaba inşaatı tamamlandı. Tesisat, sıva, alçı gibi ince imalat işlemlerine geçildi.


HEDEF 07.07.2016

26 Mayıs 2015'te temeli atılan tesisin genel inşaatının büyük bölümü bitirildi. Futbol sahalarının ise alt yapısı tamamlanırken zemin dolgu işlemleri sürüyor. Avrupa'nın en kapsamlısı olacak Antalyaspor kamp ve spor tesislerinin, kuruluş yıldönümü olan 07.07.2016 tarihinde bitirilmesi planlanıyor. Modern mimariye sahip Antalyaspor Tesisleri yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak. 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayacak tesislerin içerisinde 4...