25 / 04 / 2024

Anthaven örnek konutlar

Anthaven örnek konutlar

Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı tanıttı. Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor...

Alya Konutları Merkezefendi'nin örnek dairesi hazır!

BOSS4 İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği Alya Konutları Merkezefendi'nin satı ofisinin ardından örnek dairesi de tamamlandı. İşte Alya Konutları Merkezefendi projesi ile ilgili detaylar...

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Vesen Yalıları’nın örnek dairesi hazır! Teslimler Mart 2024'te!

Tuzla Mercan’da denize sıfır konumda inşası devam eden Vesen Yalıları'nın örnek konutları görücüye çıktı. Teslimler Mart 2024'te!

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

Anthaven'da örnek konutlar hazır!

Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı tanıttı. Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor...

Aspat Anthaven'daki konutların yüzde 30'u satıldı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Okay, Aspat'ta inşa ettikleri Anthaven projesinin ilk etabında yer alan konutların yüzde 30'unun satıldığını ifade etti...

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Avrupa Konutları Kale'deki örnek daireler görücüye çıktı!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale projesinin örnek dairesi açıldı!

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale örnek dairesi açıldı!

Artaş İnşaat’ın Topkapı’da inşasına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daire tipleri ziyarete açılırken dairelerin %77’si de sahiplerini buldu.

Anthaven örnek konutlar Haberi

Anthaven örnek konutlar

Ant Yapı, geçmişin izlerini taşıyan Aspat’ta geleceği inşa etmenin mutluluğunu yaşıyor. Ant Yapı, en özel projelerinden Anthaven’ı basın mensuplarına tanıttı. Yapımı tamamlanan örnek konutlar da müşterilerin beğenisine sunuldu.

EQ'da yer alan habere göre; Anthaven’da konutların bazıları kanal boyunca uzanıyor. Özel mini iskeleleri ve tekneler için küçük bir iç liman da ayrıcalıklı bir konfor 
sunuyor.

Bodrum’un antik medeniyetlerle iç içe geçmiş nadide koyu Aspat’ta, “Bodrum’da bir cennet liman” sloganıyla hayata geçirilen Anthaven projesinin lansmanını gerçekleştiren Ant Yapı, basın mensuplarını ve davetlileri ağırladı.

Tarihi Aspat Kalesi’nin eteklerinde, açık havada sanat eserlerinin de sergilendiği bu çok özel bölgede yükselen projenin örnek konutları da müşterilerin beğenisine sunuldu. Konuklar, projenin detayları hakkında bilgi sahibi olurken, örnek konutları da gezme fırsatı buldular. Heykel sanatçısı Cem Sağbil’in Anthaven...