27 / 04 / 2024

Antwell çamlıca satılık daire fiyatları 

Antwell çamlıca satılık daire fiyatları 

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Antwell Life Care projesinde daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması öngörülüyor..

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık!

Şahinbey Çamlıca Konutları satılık daire fiyatları 120 bin TL'den başlıyor. Gaziantep Nuripazarbaşı Mahallesi'nde inşa edilen projede konut ve dükkanlar açık artırma ile satışa sunuluyor.

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık!

Darıca Marina Plus Bayramoğlu satılık daire fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Toplamda 164 adet konuttan meydana gelen proje 7 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

Gaziantep Çamlıca Konutları başvuruları bugün sona eriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler açık artırma usulüyle satılıyor. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları açık artırma ihalesi ne zaman?

360 Kurtköy Rezidans satılık!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy Çamlık'da yükselen proje toplam 52 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. 360 Kurtköy Rezidans satılık daire sayısı 540 adet olarak belirlendi.

Bulvar Bağlıca Evleri satılık!

Elmaslar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplam 73 adet daire yer alıyor. Bulvar Bağlıca Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Çamlıca Mesa satılık konut!

2 ve 3 kattan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Çamlıca Mesa satılık konut tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Mesa Çamlıca satılık ev!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Çamlıca'da hayata geçirilen proje Mesa Mesken imzası ile inşa ediliyor. Mesa Çamlıca satılık ev tipleri 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Çamlıca The Address Rezidans satılık!

Çamlıca The Address Rezidans satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Yatırım bedeli 435 milyon dolar olarak belirlen projede dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 300 dolardan başlıyor.

Çamlıca The Address Residence satılık!

Çamlıca The Address Residence satılık dairelerin büyüklükleri 78 ile 234 metrekare arasında değişiyor. Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

The Address Residence Çamlıca satılık!

The Address Residence Çamlıca satılık daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor.

Antwell çamlıca satılık daire fiyatları  Haberi

Antwell çamlıca satılık daire fiyatları 

Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında ve Çamlıca İş Merkezi’nin karşısında yükselen Antwell Life Care projes isağlık ihtiyaçlarına da yanıt verecek şekilde tasarlandı.

Toplam 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden meydana gelen Antwell Life Care projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Projede 5 yıl kira garantisi sunuluyor. 

1+0, 1+1 ve 2+1  daire seçenekleri bulunan  Antwell Life Care Residence'ta dairelerin alanları 50 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  Projede daire teslimlerinin 2019 Haziran'da yapılması öngörülüyor. 
 

Çamlıca Antwell Life Care fiyatları 2018!

Çamlıca Antwell Life projesinde daireler 570 bin TL'den başlıyor. Projede ister banka kredisiyle ister şirket bünyesinde yüzde 20 peşinat vererek geri kalan kısım 36 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor. 


 


Tel: +(90) (216) 630 67 67 
Web: