23 / 04 / 2024

aparman toplantısında kat maliki vekaletnamesi

aparman toplantısında kat maliki vekaletnamesi

Kat maliki, bina yönetimince günü kararlaştırılan kat malikleri genel kurul toplantılarına katılamayacağı zaman yerine bir başkasını vekil tayin edebiliyor. Kat maliki vekaletname örneği ni aşağıda inceleyebilirsiniz...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Kat malikleri toplantısında kararlar neye göre alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde olağanüstü kat malikleri toplantısında kararların neye göre verildiğini kaleme aldı. 

Site toplantılarında alınan kararlara itiraz edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, kat malikleri toplantısında binanın duvarlarına çit örülmesi kararına mektup yazarak itiraz edilip edilmeyeceği sorusu soruldu. 

Site toplantılarında imza yetkilerine itiraz edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, kat malikleri toplantısında imza yetkisi bu sene de genel kurul divan başkanlığına devredilirse yasal olarak ne yapılabilir? sorusu soruldu.

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kırıkkale 2021'in ilk meclis toplantısında imar planları konuşuldu!

Kırıkkale Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında kent içerisindeki imar planlarını tartıştı. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Emekliye ek ödeme! Gözler KPDK toplantısında! 

Emeklilerin gözü bu ay yapılması beklenen KPDK toplantısında. Memur emeklileri, kurum kaynaklı maaş farkının ek ödemeyle giderilmesi için toplantıdan karar çıkmasını istiyor.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat toplantısında imar planları oylandı!

Kemer Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı gündeminde imar planı konuşuldu. Toplantıda Belediye Avukatı Umut Güneş, Kemer Belediyesi'nin gayrimenkulleri hakkında meclise bilgi aktardı.

Site kararlarında kat maliklerinin sayısı esas alınır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Sayı ve arsa payı çoğunluğu’ ifadesi, bir kat malikleri kurulu toplantısına katılanlar çerçevesinde mi düşünülmelidir, yoksa mutlaka toplam kat malikleri sayısı mı esas alınmalıdır?'' sorusuna cevap verdi...

Yönetim toplantısında çıkan kararlar iptal edilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '72 dairelik bir blokta yönetim toplantısı kararları bildirilmiyor.Yönetim kat maliki değil masrafa katılmıyor.Benim mükerrer ödemem var, icraya verebilir mi?' sorusunu yanıtladı.  

aparman toplantısında kat maliki vekaletnamesi Haberi

aparman toplantısında kat maliki vekaletnamesi


Kat maliki vekaletname örneği!


Kat maliki, bina yönetimince günü kararlaştırılan kat malikleri genel kurul toplantılarına katılamayacağı zaman yerine bir başkasını vekil tayin edebiliyor. Bu vekil için apartman yönetimine göndereceği kat maliki vekaletname örneği ne aşağıda yer vereceğiz. Öncesinde vekalet verirken dikkat edilmesi gereken konulardan bahsedelim:


Bir kat maliki diğer kat maliki veya 1. derece akrabası tarafından temsil edilebilir. Bağımsız bölümün birden fazla maliki varsa, içlerinden birine vekalet vererek bu kişi tarafından temsil edilebilirler. Birden fazla bağımsız bölüm sahibi her bölüm için bir oy hakkına sahiptir. Vefat eden kat malikini veraset ilamı ile birlikte aralarından seçecekleri kişi temsil edebiliyor.


Kat maliki vekaletname örneği!


VEKALETNAME 

................. Sitesi Kat Malikleri Kurulu Divan Başkanlığına



Sitemizin ...................tarihinde yapılacak olan kat malikleri kurulu toplantısında beni temsile (Kat Malikimiz / Birinci derece...