19 / 04 / 2024

apartman görevlisi sözleşmesi

apartman görevlisi sözleşmesi

Kapıcı çalıştıracak apartmanların, kapıcıları ile bir "Apartman kapıcısı sözleşmesi" imzalaması gerekiyor. Sözleşmede yer alacak hükümler nelerdir? Sözleşmede hangi maddelerin bulunması gerekiyor? Apartman kapıcısı sözleşmesi haberimizde...

Kapıcı sözleşmesi örneği 2013!

Kapıcı görevlisi çalıştıran apartmanlarda kapıcı ile apartman yönetimi arasında sözleşme imzalanması gerekiyor. Söz konusu kapıcı sözleşme örneği 2013 için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli?

Kira sözleşmeleri, ev sahipleri ile kiracıların haklarını güvence altına alan resmi bir belgedir. Peki Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? İşte detaylar!

Ön ödemeli devre tatil sözleşmesi yasaklanıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edilen Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, ön ödemeli devre tatil sözleşmesi yasaklanıyor...

Kira sözleşmesi imzalayacaklar dikkat!

Mülk sahipleri ve kiracıları ilgilendiren çok önemli konular bulunuyor. Kira sözleşmesi gayrimenkul sahipleri ve kiracı arasında imzalanıyor. Peki bu sözleşmede nelere dikkat edilmeli? İşte kira sözleşmelerinde gözden kaçırılmaması gerekenler...

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesi değişti ve tescil edildi. 

Avrasya GYO güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Avrasya GYO'nun güncel esas sözleşmesi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin değişikliğine bakanlıktan onay!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesinin değiştirilmesine, T.C. Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. Maddesinin ekli tadil metninde yer aldığı şekliyle değiştirilmesine karar verildi. 

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile mirastan hak alınır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Manevi babam 80 yaşın üzerinde. Akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor alarak ölünceye kadar bakma sözleşmesi yaptık. Bir gün vefatı halinde mirasçıları dava açabilir mi?' sorusunu cevapladı.

Akiş GYO Esas Sözleşmesi yayınlandı!

Akiş GYO Genel Bilgi Fomu sayfasında güncel Şirket Esas Sözleşmesi yayınlandı. Sözleşmenin detayları KAP'ta paylaşıldı. 

Ata GYO'nun Kayseri projesinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ata GYO'nun yeni düzenlenen kira sözleşmesi ile alış ve satış işlemi bulunmamakta olup, Kayseri/Talas Projesinde Tab Gıda San. Tic. A.Ş.'nin kiracısı olduğu 1 adet bağımsız bölüm faaliyete başlanmadan kira sözleşmesi feshedildi. 

Özak GYO Esas Sözleşmesi yayınlandı!

Özak GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu, Görev Süresi ve Görev Taksimi" başlıklı 13.maddesi ve "Yönetim Kurulu Toplantıları" başlıklı 15.maddesine ilişkin değişiklik, 18 Haziran 2020 tarih ve 10100 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı.

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Kira sözleşmesi bittikten sonra kiracı tahliye edilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kira sözleşmesi 15 Mart 2020’de sona eren işyerinde kiralayanla 9 Haziran’da kirayı anlaştık. Kira sözleşmesi yapmadık. Aynı gün noterden ‘1 hafta içinde dükkanı boşaltın’ diye ihbarname yolladı. Haklarımız nedir?' sorusunu yanıtladı.

apartman görevlisi sözleşmesi Haberi

apartman görevlisi sözleşmesi

Apartman kapıcısı sözleşmesi!

Apartman yönetimi olarak, aradığınız kapıcı görevlisini bulduğunuzu düşünelim. Apartman kapıcısı ile yönetim arasında iş ile ilgili detayların belirtileceği bir sözleşme imzalanması gerekiyor. Söz konusu apartman kapıcısı sözleşmesi aşağıda yer alıyor.



Apartman kapıcısı sözleşme örneği...


İŞVEREN : Apartman bağımsız daire malikleri adları, soyadları)

YÖNETİCİ : Kat malikleri adına : Adı ve Soyadı

İŞYERİ : ................................Apartmanı 

ADRESİ : .............................. ............. ............ ...............................

KAPICI Adı ve soyadı : ........................................

Doğum tarihi : ........................................

Baba adı : ......................................

Adresi : .....................................


YAPILACAK İŞ : Kapıcı;kat maliklerinin birlikte konut olarak kullandıkları gayrimenkulün müşterek yerlerinin,müştemilatının temizliğini yapmak,ortak yerlerin genel anlamda gözetimini sağlamak,çöpleri toplamak,kış aylarında kaloriferi yakmak, bahçenin bakım ve sulama işlerini yapmakla görevlidir.


İŞE BAŞLAMA TARİHİ : ....................................


SÖZLEŞMENİN SÜRESİ : ..................................


ÜCRET : Aylık ............................ TL.


ÜCRET ÖDEME ZAMANI : Her ayın ......'ine kadar ödenir. 


KAPICI KONUTU...