19 / 04 / 2024

apartman yalıtım kararı

apartman yalıtım kararı

Yalıtım, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Apartmanınıza yalıtım yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, apartman ısı yalıtım kararı nasıl alınır?

Mantolama yaptırmak için karar yeter sayısı nedir?

Mantolama, bir ortamdan dışarıya enerji akışı ile ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılan ,mantolama yapılacak yerde oturanlar tarafından yapılması kabul edilen bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.Peki mantolama yaptırmak iç

Apartmanda mantolama kararı nasıl alınır?

Bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılan mantolama işlemi, yalıtım malzemeleri ile giydirerek yapılıyor. Peki, apartmanda mantolama kararı nasıl alınır?

Isı yalıtımı kararı nasıl alınır?

Apartmanda ısı yalıtımı yapılması ile bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgenmiş oluyor. Peki, bir apartmanda ısı yalıtımı kararı nasıl alınır?

Şekerbank ve Filli Boya konut yalıtımı için anlaştı!

2023 yılına kadar 500 bine yakın konuta 2,4 milyar lira civarında yalıtım kredisi kullandırılması planlanıyor. Krediyi kullanmak isteyen ev sahipleri ve apartman yöneticileri 60 aya varan vadelerle aylık yüzde 0,72 ila 0,97 oranla yalıtım kredisi kullanab

Şekerbank ile Fiili Boya yalıtım seferberliği başlattı!

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Apartman ısı yalıtım kararı nasıl alınır?

Yalıtım, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Apartmanınıza yalıtım yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, apartman ısı yalıtım kararı nasıl alınır?

Isı yalıtımı binalara değer katıyor!

Capatect, binanıza ısı yalıtımı yaptırmaya karar vermekten daha önemlisi kime yaptıracağınıza karar vermenin önemine dikkat çekiyor. Yalıtım binalara değer katıyor..

Ses yalıtımı ile binalarda gürültü tarih oluyor!

Apartman ve sitelerde zaman zaman mahkemelere dahi taşınan tartışmalara neden olan "komşu gürültüsü",yeni konut projelerinde tavan, taban, cam ve duvarlarda, ses yalıtımına özel önem verilmesiyle birlikte son buluyor.

Ekokredi ile yalıtım yaptırınca doğalgazdan yüzde 50 tasarruf ediliyor!

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Apartman ve site yönetimlerine özel Türkiye'nin tek kredisi olan EKOkredi ile yalıtım yaptırarak elektrik ve doğalgaz giderlerinde yüzde 50'ye varan tasarruf elde ediliyor" dedi.

Apartman ısı yalıtım sözleşmesi nasıl yapılır?

Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği gereğince yapılarda ısı yalıtım uygulamasının yapılması gerekiyor. Peki, ısı yalıtımı için anlaşılan bir firma ile yapılacak sözleşmede hangi maddelere yer verilmelidir? Apartman ısı yalıtım sözleşmesi nasıl yapılır?

Çatı ısı yalıtımı ortak gider mi?

Apartman çatılarında yapılabilen ısı yalıtımı uygulaması binaların kışın yağıştan yazınsa güneşin yakıcı etkisinden korunmasını sağlıyor. Peki çatı ısı yalıtımı nasıl yapılır? Çatı ısı yalıtımı ortak gider mi?

Apartmanda ısı yalıtımına uygun fiyatta uzun vadeli kredi geliyor!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, “Tasarruf için yatırım yapan şirkete nerede olduğuna bakılmaksızın 5. Bölge’deymiş gibi teşvik vereceğiz. Ayrıca apartmanının ısı yalıtımını yapan vatandaşa da uygun fiyatta uzun vadeli kredi planlıyoruz.” dedi

Apartmana ısı yalıtımı yaptırmak için kaç kişinin oyu gerekiyor?

20 dairelik bir apartman dairesinde oturuyorsunuz. Apartman gündeminde apartmana ısı yalıtımı yaptırmak var. Peki apartmana ısı yalıtımı yaptırmak için kaç kişinin oyu gerekiyor, detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Bennu Gerede'nin Yalıtımın Mavi Yüzü fotoğraf sergisi Santral İstanbul'da!

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, Blue'Safe Mavi Kale ortaklığıyla hazırladığı "Yalıtımın Mavi Yüzü" sergisinde enerji tasarrufuna dikkati fotoğrafla çekiyor

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

apartman yalıtım kararı Haberi

apartman yalıtım kararı

Apartman ısı yalıtım kararı nasıl alınır?

Yalıtım, bir ortamdan dışarıya enerji akışını ve ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılıyor. Yalıtım ile içerideki sıcaklık dışarıya çıkmazken dışarıdaki sıcaklık da içeriye girmiyor. Böylece binaların sıcak ve soğuk havalara karşı dayanıklılığı artıyor. 


Apartmanınıza yalıtım yaptırmak istediğinizi ancak malikler arasında bu hususta bir uzlaşma sağlayamadığınızı düşünelim. Peki, apartman ısı yalıtım kararı nasıl alınır?


Yargıtay İçtihatlarına göre mantolama işlemi sonrasında gerek görünüm gerekse ısı ve ses yalıtımı açısından önemi yadsınamaz bir fayda elde ediliyor. Bu nedene yalıtım yaptırmak önemli bir sebep olarak kabul ediliyor.


Bu karar, apartman toplantısında alınıyor. Toplantıda, her kat maliki, arsa payı oranına bakılmaksızın, bir tek oy hakkına sahip oluyor.


Ana gayrimenkulde birden fazla dairesi olan kat maliki, her bir daire için...