29 / 03 / 2024

apartman yönetim kuralları

apartman yönetim kuralları

Apartman yönetimi, apartman sakinlerinin huzur ve sükun içinde yaşamaları için apartman yönetim talimatı hazırlayabilir. Bu talimatta uyulması gereken kurallara ve kurallara uyulmaması durumunda verilecek cezalara yer verilir...

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kara tarafından kuruldu.

Site yönetim planı nedir, neleri kapsar?

Toplu yaşam alanlarındaki düzeni sağlamak amacıyla bazı kuralların olması gerekiyor. Bu kapsamda planların belirlenmesi için yönetim planına ihtiyaç duyulur. Peki, Site yönetim planı nedir, neleri kapsar? İşte detaylar...

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Konut sitesi aidatlarına asgari ücret oranında artış kapıda! Tesis yönetim sektörü tepkili!

Asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük yükselişin, apartman ve site aidatlarına da aynı oranda zam olarak yansıtılması ile ilgili hazırlıklar, tesis yönetim sektörü tarafından tepkiye neden oldu. 

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Apartman yönetim süreçleri tek platformda toplanıyor!

FinTech girişim kurucusu Insha Ventures, hayata geçirdiği  online tahsilat platformu Kozmos ile apartman yönetim süreçlerini tek çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Apartman yöneticiliği için gerekli evraklar!

Apartmanda yönetim için, kat malikleri kurulu toplantısında seçim yapılıyor. Peki apartman yöneticiliği için gerekli evraklar nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Bina yönetim planı örneği!

Kanun kapsamında bina yönetim planı, bütün kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmüne sahip olurken, apartmanın yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini gösteriyor. Peki bina yönetim planı nasıl hazırlanıyor? İşte bina yönetim planı örneği...

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serra Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Siteler için yönetim planı nasıl hazırlanır?

Posta yazarı Tamer Heper 'Apartman yönetirken, apartman yönetim planının elimizin altında olması gerekiyormuş. Tapuya sordum, ‘yok’ dediler. Biz yönetim planını nereden elde edeceğiz?' sorusunu cevapladı.

İSHAR Yönetim, Samsun'un yaşam kalitesini yükseltiyor!

İSHAR Yönetim, sunduğu profesyonel apartman ve site yönetimi hizmetiyle ilin yaşam kalitesini her geçen gün yükseltiyor.

2 maddede apartman yönetim planı!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi 'apartman yönetim planı' konusunu kaleme aldı. İşte 2 maddede apartman yönetim planı...

Apartman yöneticisi masrafa katılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '30 dairelik apartmanda, apartman giderleri toplanıyor. Yöneticimiz bu giderlerden muaf tutuluyor. Yapılan masraflara yönetici ortak mıdır? Yönetim kurulundaki denetçi ve yardımcıların onayıyla, yönetici bu masraflardan muaf olabilir mi?' sorusunu yanıtladı

apartman yönetim kuralları Haberi

apartman yönetim kuralları

Apartman yönetim talimatı!

Apartman talimatnamesi, her kat maliki, kiracı veya kullanıcı için maksimum yaşam alanının garantisi olma niteliği taşıyor. Komşuluk haklarını ihlal etmemek ve kendi haklarının da ihlal edilmemesi için tim apartma sakinlerinin; yönetim tarafından hazırlanan apartman talimatına uyması gerekiyor.


Aşağıda apartman yönetim talimatı örneği yer alıyor. Siz de kendi apartmanınız için aşağıdaki gibi kurallar belirleyerek apartman yönetim talimatı hazırlayabilirsiniz.


1- Kat Maliki; binanın dış duvarlarında, çatısında, cephesinde ve pencerelerinde bakım ve temizlik yapan işçilere iş süresince iskele kurabilmesi için balkonunu veya terasını kullanması için izin vermek zorundadır.


2- Balkondan veya diğer müşterek yerlerden halı vb. şeyler silkelemek yasaktır. Silkelemek zorunluluğu olursa PAZAR ve PAZARTESİ günleri; ARKA BALKONDAN ve belirtilen saatler arasında, SİLKELEME yapılacaktır. Bunun dışında silkeleme yapılmayacaktır. 


3- Bireysel hassasiyet gösterilmesi.

a) Kat Maliki...