29 / 03 / 2024

arap konut satışı bursa

arap konut satışı bursa

Arapların Bursa sevgisi, yabancıya gayrimenkul satışına izin veren yasa ile yatırıma dönüştü. Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürü İşmen, "Körfez ülkelerine satışlarımızda patlama yaşanıyor" dedi.

Bin 500 Arap konut için İstanbul’a geliyor!

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için gayrimenkule yatırım tutarının 250 bin dolara düşürülmesi Arap yatırımcıları harekete geçirdi. Yabanacıya konut satışlarının önümüzdeki günlerde hızla artması bekleniyor.

Feyzullah Yetgin'den yabancıya konut satışı uyarısı!

Yabancıya konut satışında yaşanan suistimal ve fırsatçı yaklaşımlar Arap yatırımcıları küstürdü. Feyzullah Yetgin, müetahhitleri uyardı. 

Antalya Konyaaltı'nda konut satışını araplar canlı tutuyor!

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltında yabancılara yapılan konut satışlarında bu yıl düşüş gözlendiğini açıklayarak Arap ülkeleri vatandaşlarında az da olsa artış olduğunu söyledi.

Ekonomik ve siyasi durum konut satışlarını düşürdü!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yabancılara konut satışlarında düşüş yaşamasının nedenini Türkiye'nin yüzünü Avrupa ülkelerinden Arap dünyasına dönmesine bağladı. Madenli, ülkenin durumunun konut satışlarını düşürdüğünü belirtti.

Trabzon'da 8 konuttan 1'i Arap turistlere satıldı!

Trabzon'da geçen yılın Eylül ayı itibariyle yabancılara 29 konut satılırken, bu yılın aynı döneminde konut satışı 3 kattan fazla artarak 105'e ulaştı. Satılan 8 konuttan 1' i Arap turistlere satıldı.

2014 yılında yabancıya 11 bin konut satıldı!

Ağırlıklı olarak Arap yatırımcıların ilgi gösterdiği Türkiye'de, içeride konut satışları azalınca piyasada yabancı etkinliği de görülmeye başlandı. Konut projelerinde satışların yüzde 5'ini geçmeyen yabancı oranı, son 6 ayda yüzde 20'leri aştı.

Konut satışında yeni pazar Irak infomall Erbil de şube açtı!

Konut satışında yeni pazar Irak infomall Erbil de şube açtı. Yabancıların konut edinmesinde yasalar da kolaylık sağlanması, yabancıya konut satışını artırdı. İnşaat şirketleri Arap ülkeleri ve Irak da yoğun reklam çalışmaları yapıyor.

Araplar 1 buçuk ayda 50 milyon dolarlık konut satın aldı!

Gezi protestoları nedeniyle İstanbul'dan kaçan Arap yatırımcılar Bursa, Bolu ve Yalova sahillerini ihya etti. 1.5 ayda 50 milyon $'lık konut satıldı...

TÜİK açıkladı: Konut satışları yüzde 5,51 oranında arttı!

Türkiye'de yılın ilk çeyreğinde konut satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,51 oranında artış gösterdi. Söz konusu dönemde 96 bin 92 konut satış sonucu el değiştirdi

ABD'de birinci el konut satışları mart ayında yüzde 7.1 düştü!

ABD'de birinci el konut satışları mart ayında yüzde 7,1 düşerek 328 bin oldu. Birinci el konut satışlarının mart ayında yüzde 2,2 artışla 320 bin olması bekleniyordu

Mart ayında, ikinci el konut satış ve kira artışında lider İstanbul oldu!

Mart ayında, ikinci el konut satış ve kira artışında lider İstanbul oldu, yeni konut fiyatları, geçen yıla göre %11,62 arttı

İzmir Konak'taki tarihi Arap Hanı satışta çıkarıldı!

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki 120 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satışa çıkarıldı

Emlak Konut GYO'nun rakamları, konut satılmıyor iddialarını çürüttü!

Türkiye'de markalı konut satış sayısı geçen yıl 12 bin 658 adedi buldu. Emlak GYO ve inşaat firmalarının hasılatı yüzde 55 artarak 3.2 milyar liraya ulaştı. 2011'de satılan daire sayısı da yüzde 62 arttı. Ocak ve şubat aylarında da talep hız kesmedi. Müt

arap konut satışı bursa Haberi

arap konut satışı bursa

Bursa'nm Körfez ülkelerinde turizm sektörü için başlattığı tanıtım atağı gayrimenkul satışlarıyla meyvelerini vermeye başladı. Yabancıya mülk edinme hakkının da yasalaşmasıyla Arap yatırımcılar Bursa'ya akın etti. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, başta Kuveyt olmak üzere Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Bursa Modern evlerine büyük ilgi olduğunu söyledi. İşmen, "Son günlerde bu ülke vatandaşlarına yaptığımız satışlarda patlama yaşanıyor" dedi. 


Projemiz dikkat çekti 

Ümit İşmen, Arapların bu şehrin havasını ve yemeklerini çok sevdiklerini, tarihi ve turistik mekânlara büyük ilgi duyduklarını ifade etti. Bursa'nm İstanbul'daki kaostan uzak bir şehir olduğunu belirten İşmen, "Projemizin de nitelikli olması yatırımlarda Bursa'yı öne çıkardı. Özellikle 230 bin liradan başlayan fiyatlarla sattığımız 2+1 ve 320 bin liradan başlayan 3+1 dairelerimiz talep görüyor" diye konuştu. 


Herkes...