25 / 04 / 2024

arçelik afrika yatırımı

arçelik afrika yatırımı

Güney Afrika'nın en büyük beyaz eşya markası Defy'i satın aldıktan sonta yatırımlarını arttıran Arçelik, Afrika'nın elektrik ulaşmayan evlerine güneş enerjisi ile çalışan ev aletleri satacak.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? İşte Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili o yazısı...

Çelik sektöründe yatırım iştahı arttı!

Hurda fiyatlarının son günlerde birçok sebebe bağlı olarak gerilemesi ve geçen yılın son çeyreğinde çelik talebine yönelik yüksek talep, sektördeki yatırım iştahını artırdı. Şirketler modernizasyon ve ek kapasite yatırımı için harekete geçti. 

Proje bazlı desteklerden yararlananların Ar-Ge'ye yatırımı teşvik edilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, proje bazlı devlet yardımından faydalanan yatırımcı firmaların, Ar-Ge faaliyetlerine kaynak ayırmasının teşvik edilmesi amacıyla düzenlemeye gidildi.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Umer Basar tarafından kuruldu. 

Arı Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arı Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Abdullah Atakur tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkanlar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ramazan Hamza arıkan, Fatma Şule Gerçek, Yusuf Arıkan, Hikmek Arıkan ve Ayşe Saliha Kanatsız ortaklığında 13 milyon 522 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

arçelik afrika yatırımı Haberi

arçelik afrika yatırımı

Güney Afrika ve Sahra Altı Afrika Bölgesi'nin en güçlü beyaz eşya üreticisi Defy'ı 2011'de satın alarak global faaliyet alanını genişletme yolunda önemli bir adım atan Arçelik A.Ş., merkezi Durban'da bulunan Defy'ın kapılarını ilk kez Türk basınına açtı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu, Koç Holding Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Direktörü Oya Ünlü Kızıl'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Arçelik A.Ş.'nin global hedefleri ve 2011 yılında Arçelik A.Ş. bünyesine katılan Defy'ın son üç yıldaki performansı hakkında bilgiler paylaşıldı.  


Durban'da düzenlenen toplantıda konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, “Topluluğumuz'un global büyüme stratejisine en büyük ivmeyi kazandıran şirketimiz şüphesiz Arçelik. Şirketimiz, Avrupa'daki büyümesine paralel olarak...