20 / 04 / 2024

Arda Turan Boğazdan yalı bakıyor

Arda Turan Boğazdan yalı bakıyor

Arda Turan, İspanya’nın Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olmuş, sezonluk 8 milyon Euro’ya imza atmış.

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası fiyatlarını art arda açıkladı!

Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, Tümosan traktörler ne kadar? Tümosan traktörler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Kanal İstanbul boğazdan daha güvenli olacak!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası Ortak Akıl Çalıştayı'nda, açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Tahsin Uçardağ, Trend GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Trend GYO'nun boşalan genel müdürlüğü görevine vekalet etmek üzere Tahsin Uçardağ atandı. Bu atama sonrası şirketin temsil ve ilzamı değişti. 

Kanal İstanbul için ikili formül!

Kanal İstanbul Projesi için ikili formül gündeme alındı. Hazırlanan rapora göre savaş gemileri boğazdan, ticaret gemileri ise Kanal İstanbul'dan geçecek.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Kanal İstanbul ve Montrö Anlaşması açıklaması!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Biz hayata geçirdiğimiz zaman Kanal İstanbul'dan iç sularımızı bağlayan bir kanal olduğu için elbette geçen gemilerden ücret alabiliriz. Şu anda boğazdan geçen gemilerden Montrö Anlaşması'na göre ücret alamıyoruz, servis bedeli alıyoruz." diye konuştu...

Arda Turan, İspanya’da ev kirası yüzünden mahkemelik oluyor!

İspanyol basınında yer alan habere göre Arda'nın Barcelona'daki ev sahibi, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia etti ve mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını söyledi...

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Arda Turan Boğazdan yalı bakıyor Haberi

Arda Turan Boğazdan yalı bakıyor

Her fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi’deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor.


Arda Turan’ın yıllık reklam geliri 6 milyon Euro’yu aştı.Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığını...