28 / 03 / 2024

arda turanın villası

arda turanın villası

Arda Turan'ı şimdilerde düğün heyecanı sardı. Kaba inşaatı tamamlanmış 3 katlı villaya 5 milyon TL ödeyen ünlü futbolcu, bir mimarla anlaşarak evin içini nişanlısı Kobal'ın zevkine göre dekore ettirecek.

Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve dolarda yaşanan hareketlilik tüm hızı ile devam ederken, Analistler art arda altının 4 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakmayan, bin pişman! İşte altının 4 gün sonra geleceği seviye...

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve dolarda yaşanan dalgalanmalar tüm hızı ile devam ederken, Analistler art arda altının 6 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakmayan, bin pişman! İşte altının 6 gün sonra geleceği seviye...

Çay, şeker, yumurta ve ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi! Alırken şok yaşamayın

Ülkemizde çay, şeker, yumurta ve un fiyatlarına gelen art arda zamların ardından yeni bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların almaya gittiklerinde şok yaşamaması hakkında ürünle ilgili dikkat çeken bilgiler verildi.

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Aydın Ayaydın'dan çimento zamlarına ilişkin açıklama!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan bugünkü köşesinde inşaat sektöründe yaşanan zam fırtınasını ve Rekabet Kurumu'nun kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın çimento zamlarına ilişkin değerlendirmesini kaleme aldı. İşte Rahmi Turan'ın o yazısı...

Gazeteci Rahmi Turan emlak zengini çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin başyazarlarından Rahmi Turan'ın gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Turan'ın Türkiye'de 11 taşınmaza sahip olduğu öğrenildi. 

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Ardağcan İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardağcan İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Şengel tarafından kuruldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

arda turanın villası Haberi

arda turanın villası


Nişanlısı Sinem Kobal'la 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda evlenecek olan ünlü futbolcu, düğün hazırlıklarına hız verdi. Turan, yakın dostları oyuncu Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika'nın oturduğu Sarıyer Bahçeköy'deki Saklı Koru Villaları'nda ev satın aldı. 


Kaba inşaatı tamamlanmış 3 katlı villaya 5 milyon TL ödeyen ünlü futbolcu, bir mimarla anlaşarak evin içini nişanlısı Kobal'ın zevkine göre dekore ettirecek. 


Çift İstanbul ziyaretlerinde bu evde kalacak. Aynı sitede Ajda Pekkan, Mahsun Kırmızıgül, Emre Belözoğlu, Beyazıt Öztürk gibi ünlü isimlerin de evi...