29 / 03 / 2024

ardahan köyleri asfaltlama çalışmaları

ardahan köyleri asfaltlama çalışmaları

Ardahan Özel İdaresi 2014 yılı çalışma sezonu başladı. İl Özel idaresinin sezon açılışına katılan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, ’’Ardahan’da asfalt olmayan köy yolu kalmayacak’’ dedi...

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

Nef Vakfı, yanan köyleri yeniden inşa edecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırsal mahalle düzenlemesinde son durum ne?

“Kırsal mahalle” adı ağırlıklı olarak tarımsal faaliyetle uğraşılan eski köyleri ve beldeleri niteliyor. Kırsal mahalle kanununda yapılan değişiklik ile kırsal mahalle olacak yerleşim alanlarında yaşayanlara muafiyetler ve indirimler yapıldı. Peki uygulamada son durum ne?

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Çatalca Subaşı ve Oklalı Köyleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Subaşı ve Oklalı Köyleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Artvin Yusufeli'nin bazı köyleri başka bir bölgeye naklediliyor!

Artvin Yusufeli ilçesi, Tekkale, Irmakyanı, Meşecik ve Yeniköy köyleri halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gebze köyleri emlak vergisi mağduru!

Gebze'nin köylerinde uygulanan 6360 nolu kanun ile Köy Tarlalarının, tapuların arsa olarak cevrilmesi vergisi köylüleri mağdur etti...

ardahan köyleri asfaltlama çalışmaları Haberi

ardahan köyleri asfaltlama çalışmaları


İl Özel idaresinin sezon açılışına katılan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, ’’Ardahan’da asfalt olmayan köy yolu kalmayacak’’ dedi.


Ardahan Özel İdaresi 2014 yılı çalışma sezonu başladı. Sezon açılışı Ardahan merkeze bağlı Ağzıpek köyünde yapıldı.


Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti il başkanı Yunus Baydar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakkı Özgür, şube müdürleri ve çalışanlar katıldı.


Kesilen kurbanın ardından konuşan Vali Azizoğlu, 2014 İş mevsiminde kazasız belasız, huzurlu bir dönem geçireceğimizi temeni ediyorum diyerek,


’’Bütün köylerimizin yollarını altyapılarını da geçen sene olduğu gibi bu sene de çok güzel bir şekilde yapacağız. İnsanımızın, vatandaşımızın daha iyi bir şekilde rahat etmesi ve huzurlu bir dönem geçirmesi için her türlü gayreti ve emeği göstereceğiz. Ben bu gayret ve emeği gösteren özel idarenin...