26 / 04 / 2024

Ariston Thermo fiyat

Ariston Thermo fiyat

Ariston Thermo Türkiye Genel Müdürü Mete Zadil, "Enerjide bu kadar dışa bağımlıyken hepimizin görevi enerji tasarrufuna katkıda bulunmak işte bu nedenle tercih yoğuşmalı kombi olmalı.

Sürdürülebilir teknolojili Ariston kombinin en ucuz adresi! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş enerjili kombiler üreten ve sürdürülebilir teknolojinin öncülerinden olan Ariston ürünleri ve en ucuz adresleri şöyle...

Ariston Thermo Group bayilerini ödüllendiriyor!

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Ariston Thermo'nun hedefi enerji tasarruflu ürünler!

Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Kıbrıs’ın incisi Girne’de bir araya geldi. Türkiye genelinde 160 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2015 değerlendirmesi yapıldı ve 2016 yılı hedefleri aktarıldı.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Ariston Thermo, verimlilikte iddiasını sürdürüyor!

Müşterilerine, en son teknoloji olan tam yoğuşmalı kombiyle Avrupa standartlarında hizmet veren Ariston Thermo, bu kış da konfor ve verimlilikteki iddiasını sürdürüyor. Ariston Thermo, sunduğu fırsatlarla önce içinizi sonra evinizi ısıtıyor.

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.

Ariston Thermo bayileriyle Roma'da bir araya geldi!

Isıtma sektörü ürünlerinde dünya devi Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Roma’da bir araya geldi. Türkiye genelinde 120 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2014 değerlendirmesi yapıldı ve 2015 yılı hedefleri aktarıldı..

Ariston Thermo kombi alana Arzum çay robotu hediye!

Isıtma ve su ısıtma alanında dünya lideri Ariston Thermo, kış soğuğunu kapı dışarı ederken hararetli sohbetlere eşlik eden demli çaylarla Ankaralılar’ın yüreklerini de ısıtmaya kararlı.

Doğalgaz faturasını nasıl azaltırsınız?

Ariston Thermo yetkilileri ilerleyen teknolojiyle geliştirilen tam yoğuşmalı kombilerin doğalgaz faturasında yüzde 30’lara varan indirim sağladığını belirterek uyarıyor: “Bütçenizi düşünüyorsanız tam yoğuşmalı kombi kullanın.”

Ariston Thermo Cares Premium'u tanıttı!

Ariston Thermo’nun yeni ürünü CARES PREMIUM’un devam eden lansmanlarında bu seferki durak Samsun oldu. 100’den fazla bayinin katıldığı Samsun lansmanında bayilere genel ve teknik bilgiler verildi.

Ariston, Şerifali'deki yeni merkezine taşındı!

Eğitim merkezi ve tüm ürünlerin sergilendiği showroom´un da bulunduğu yeni binasına taşınan Ariston Thermo, hem müşterilerine hem de bayi ve servislere daha geniş alanda maksimum kalitede hizmet verecek.

Ariston'un yeni yoğuşmalı kombisi Cares Premium'la tanışma turu devam ediyor!

Ariston Thermo CARES PREMIUM’un lansman turları devam ediyor. Ankara ve Konya’nın da tanıştığı Ariston Thermo yeni ürün serisinin ilk ve en önemli oyuncusu olan CARES PREMIUM diğer illerdeki bayilerle de tanışmaya devam ediyor...

Ariston Thermo fiyat Haberi

Ariston Thermo fiyat

Ariston Thermo Türkiye Genel Müdürü Mete Zadil, "Enerjide bu kadar dışa bağımlıyken hepimizin görevi enerji tasarrufuna katkıda bulunmak işte bu nedenle tercih yoğuşmalı kombi olmalı. Cares Premium yüzde 35'e varan enerji tasarrufu sağlıyor" dedi.  Dünyada yenilenebilir enerjinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Zadil, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin farklı bölgelerinde 11 bin saat zorlu çalışma şartlarında test edilen cihazın en önemli özelliği faturalarda yüzde 35 tasarruf...