24 / 04 / 2024

Arma 7 Renk projesi

Arma 7 Renk projesi

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Daha iyi bir sedan yapılana kadar en iyisi o! Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Audi RS 7’nin çarpıcı tasarımı, her yönden insanı etkilemekten çekinmiyor. Vahşi tasarımı ile göze çarpan Audi RS 7, sahip olduğu donanımla olağanüstü performansın gözle görünen ifadesidir. Geniş renk yelpazesi da sizi seçimlerinizde özgür bırakır. İşte Audi RS 7 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Arma 7 Renk projesinin inşaatına başlandı! 303 konut ve 20 ticari alan geliyor!

Adese Gayrimenkul ve Konya Okkalar İnşaat A.Ş. tarafından, hayata geçirilecek "Arma 7 Renk" projesinin yapı ruhsatları 01.06.2022 tarihinde alınarak inşaat çalışmaları başladı.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

7 Renk Selçuklu'da cadde dükkanları satışta!

7 Renk Selçuklu projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. 2019 yılında teslimlerin yapılacağı cadde dükkanlarında peşinde yüzde 15 indirim ya da yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 taksit yapılıyor.

7 Renk Selçuklu'da yüzde 15 indirim kampanyası!

Seha Yapı, Konya'nın Selçuklu ilçesinde ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 7 Renk Selçuklu projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim bulunuyor.

7 Renk Selçuklu görselleri!

7 Renk Selçuklu görselleri haberimizde yer alıyor. "Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile hayata geçirilen proje lansman öncesi fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile ön talepleri toplanmaya başlanan 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesi fiyat ve ödeme avantajı sunuluyor. 

7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile inşa edilen 7 Renk Selçuklu'da ön talep toplanıyor. 7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı sunuluyor..

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

13 soruda 7 Renk Selçuklu projesi!

7 Renk Selçuklu projesi Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 303 konut ve 15 ticari alandan meydana gelen projede fiyatlar 385 bin TL'den başlıyor.  İşte 13 soruda 7 Renk Selçuklu projesi...

Arma 7 Renk projesi Haberi

Arma 7 Renk projesi

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin protokol imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası A.Ş. tarafından üzerinde Vefa (Geri Alım Hakkı) sözleşmesi tesis edilmiş bulunan Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde protokol karşılıklı olarak imzalandı. İmzalanan protokole göre;

1- Proje bundan böyle "Arma 7 Renk" olarak adlandırılacak,

2- Yüklenici, projeyi her türlü giderler kendisine ait olmak üzere "Anahtar Teslimi" şeklinde inşa ederek tamamlayıp; Adese Gayrimenkul'ün payına düşen bağımsız bölümleri teslim etmeyi kabul, beyan ve taahhüt etmekte,

3- Adese Gayrimenkül'ün projedeki kat/arsa payı oranı satılabilir brüt/net inşaat alanı metrekaresinin yüzde 35' i (Otuz...