16 / 04 / 2024

Armada AVM çekiliş

Armada AVM çekiliş

Armada AVM kapsamında düzenlenecek olan çekiliş sonuçları 7 Mart 'ta açıklanacak. Katılımın 28 Şubat tarihinde tamamlanacak olan Armada AVM çekilişlerinde kazanana Mercedes CLK hediye edilecek

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Armada AVM yılbaşında açık mı?

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM yılbaşında açık mı? Armada AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Armada AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Armada ile Panora AVM kiralarını TL'ye çevirdi!

Armada ile Panora Alışveriş Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldı.

Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Armada AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Armada AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Armada Alışveriş ve İş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Armada AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Armada Alışveriş ve İş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

Yılın Alıveriş Merkezi ödülünü Armada AVM aldı!

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş "Kasım'da Fransa'da Merkezleri Konseyi (ICSC) gerçeklesen MAPIC ödül tarafından her yıl düzenlenen töreninde bu yıl ödül aldı.

Armada, Londra'da yılın AVM ödülünü aldı!

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa'da Yılın Alışveriş Merkezi ödülüne layık görüldü.

Armada AVM çekiliş Haberi

Armada AVM çekiliş

Armada AVM kapsamında düzenlenecek olan çekilişler için son katılım tarihi 28 Şubat olarak belirlendi. 


Armada AVM çekiliş sonucunda Mercedes CLK hediye edilecek. 100 TL'lik alışverişlere 1 çekiliş hakkı verilecek. 


Armada AVM çekiliş sonuçları 7 Mart tarihinde...