18 / 04 / 2024

armağan evleri projesi

armağan evleri projesi

Teslimlerinin Haziran ayında yapılacağı Kurtköy Armağan Evleri 'nde fiyatlar 179 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te Saeıd Ebadı tarafından kuruldu.

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi!

Koz Mesa projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Koz Mesa Evleri Projesi fiyat listesi 642 bin TL'den başlıyor...

Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Armağan Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Armağan tarafından kuruldu.

armağan evleri projesi Haberi

armağan evleri projesi

İstanbul Kurtköy'de toplam 1.200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Armağan Evleri, MSY Yapı imzası ile inşa ediliyor. 


Banka kredisine uygun olan Kurtköy Armağan Evleri 'nde 2+1, 3+1 ve dubleks konut tipleri yer alıyor. Projede 2 adet dükkan bulunuyor.


18 adet dairenin yer aldığı Kurtköy Armağan Evleri, 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Projede teslimler 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Kurtköy Armağan Evleri 'nde yer alan dairelerin başlangıç fiyatı 179 bin TL olarak belirlendi. Projede açık-kapalı otopark ve bahçe düzenlemeleri yer alıyor.


Kurtköy Armağan Evleri Teknopark ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yürüme mesafesinde, Metro, Kartal, Kadıköy ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise yakın konumda yükseliyor.


(0216) 378 66 99

www.msyyapi.com.tr

Esra Nur...