27 / 04 / 2024

armağan konutları teslimler

armağan konutları teslimler

1,200 metrekare arsa alanına sahip Armağan Evleri teslim tarihi 2013 yılı olarak belirlendi...

Armağan Evleri'nde 179 bin TL'den başlayan fiyatlar!

İstanbul Kurtköy'de inşa edilen Armağan Evleri'nde daire fiyatları 179 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşecek...

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Dijitsu’nun piyasaya armağanı! DB100 büro tipi mini buzdolabı satışta!

Dijitsu, ev, iş yeri ve otel başta olmak üzere hemen her yerde kolay bir şekilde kullanılabilecek bir mini buzdolabı üretti. Ürüne ilişkin tüm detayları paylaşan Dijitsu, ürünü cazip fiyatla satışa sundu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te Saeıd Ebadı tarafından kuruldu.

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

Tarsus Cumhuriyet Konutları inşaatında son durum ne?

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, inşaatı devam eden Cumhuriyet Konutları'nın hak sahipleriyle bir araya geldi. Bozdoğan konutlarının inşaatı hakkında hak sahiplerine bilgi verdi. 

İstanbul'da 100 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2021 hedefimiz İstanbul’da 100 bin konutu dönüştürmek. Ve en kısa sürede bu konutları bitirip sizlere, vatandaşlarımıza, İstanbul’umuza armağan edeceğiz" dedi...

Selçuklu Arma Vita’da teslimler Aralık 2020’de!

Konya Selçuklu’da inşa edilen Arma Vita Evleri'nde fiyatlar 324 bin TL ile 430 bin TL aralığında değişiyor. Evlerin anahtar teslimleri ise Aralık 2020’de yapılacak.

Konya Meram'da 30 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Armağan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 30 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

armağan konutları teslimler Haberi

armağan konutları teslimler

İstanbul Kurtköy'de yükselen Armağan Evleri, 18 daire ve 2 mağazadan oluşuyor. Konutların 97 metrekare 2+1, 110 metrekare 3+1 ve dubleks olarak tasarlandığı Armağan Evleri teslim tarihi Haziran 2013 olarak kararlaştırıldı.


MSY Yapı imzasıyla inşa edilen Armağan Evleri Kurtköy, 3 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde yer alıyor. Dairelerin 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Armağan Evleri teslim tarihi 2013 yılı olarak belirlendi.


Armağan Evleri teslim tarihi ;


Kurtköy Armağan Evleri projesinde daire teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


(0216) 378 66 99

www.msyyapi.com.tr

Merve...