19 / 04 / 2024

Armina Evleri kiralık

Armina Evleri kiralık

Bahçeşehir'de inşa edilen Armina Evleri'nde son daireler, yüzde 10 indirim imkanı ile satılıyor. Projede yüzde 25 peşinat rakamı da 5 eşit taksitte ödenebiliyor.

Armina Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

Armina Evleri 12 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kiralık ev probleminin temelinde ne var? 

İstanbul'da kiralık ev sorunu gitgide büyüyor. Ev arayanlar hayalindeki evi bulsa da evleri kiralamakta zorluk çekiyor. Peki, kiralık ev sorununun temelinde ne yatıyor? İşte detaylar...

Uzaktan eğitim evleri boş bıraktı! Kiralık fiyatlar düştü!

Kovid-19 salgını sebebiyle üniversitelerin yaklaşık 2 dönem kapalı kalması, üniversite şehirlerindeki emlak sektörünü de zora soktu. Salgın nedeniyle kiralık ev fiyatları ciddi oranda düşerken, normal dönemde aylar öncesinden kiralanan evler boş kaldı.

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

Günlük kiralık ev tehlikesi!

Büyükşehirlerde günlük kiralık ev ilanlarına oldukça sık rastlanıyor. Bu evleri kiralamanın koşulu 18 yaşından büyük olmak ve tıpkı otellerdeki gibi kimlik beyan etmek olmasına rağmen, bu kurallar hiçe sayılıyor...

İstanbul'da ilçe ilçe en ucuz kiralık daire fiyatları!

Ev almayı bütçesi olmayanlar kiralık evleri tercih ediyor. İstanbul'daki yeni binalarda ise fiyatlar her geçen gün artıyor. İşte ilçe ilçe kiralık daire fiyatları...

Emlakçıdan saatlik kiralık ev!

Birçok nedenlerden dolayı tehlikeli bulunan günlük kiralık dairelerden sonra şimdi de emlakçılar evleri saatlik olarak kiraya veriyor.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Evleri artık günlük değil saatlik kiralıyorlar!

Bir dönem günlük kiralık evler gündemdeydi, şimdi ise saatlik kiralamalar. Emlak sitelerinde bir çok ilan görmek mümkün. İstanbul’dan Ankara’ya, Diyarbakır’dan Kütahya’ya kadar birçok şehirde saatlik kiralama yapılıyor. Birkaç saatlik ev kiralamanın bedeli 40 TL'den başlıyor. 

FETÖ öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdi!

Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adresler bulmakta zorlanıyor. Saklanacak yer bulamayan FETÖ'nün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. 

Edirne'de öğrenciler kiralık evleri tercih ediyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıt yaptıran öğrencilerin bazıların yurt haricinde kiralık evleri tercih ettiğini belirtti.

Günlük kiralık evlere otel cezası!

Maliye Bakanlığı günlük kiralık evleri otel statüsünde değerlendirerek, gelir beyanına bakacak .Kiralamada internetin yanı sıra emlakçı tercihinin de yüksek olduğu tespit edildi. İlanlar takibe alındı.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Adana'da yeni evli çiftlere kiralık ev tuzağı!

Adana'da, yeni evlenen çiftleri, kendilerine ait olmayan evleri internet üzerinden "kiralık ev" ilanı vererek 15 bin 500 lira dolandıran 3 kişi tutuklandı.

Armina Evleri kiralık Haberi

Armina Evleri kiralık

4 katlı depreme dayanıklı evler hemen taşınma imkanı ile dikkat çekiyor.

Mimart Yapı tarafından Eylül 2005'te Bahçeşehir'de başlanan ve Mart 2006'da satışa sunulan Armina Evleri'nde son kalan daireler için yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 2007 Aralık ayından itibaren yerleşime açılmasıyla hemen taşınma imkanı veren bu projede son etap satışların 2008 yılının ilk çeyreğinde biteceğini söyleyen Mimart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, "90 metrekare dairemizin normal fiyatı 172 bin YTL iken kampanya fiyatı 155 bin YTL. 120 metrekare dairemizin normal fiyatı 220 bin YTL iken kampanya fiyatı ise 198 bin YTL. Ayrıca yüzde 25 peşinat rakamını da 5 eşit taksitte 6 ay arayla alıyoruz. Bu durumda kişiler dairelerin yüzde 75...