26 / 04 / 2024

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi imar planı

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi imar planı

Arnavutköy ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 4192 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 4192 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu hizmete giriyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nu hizmete açıyor.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Arnavutköy 1/5000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Çilingir Yolu Mehmet Akif Caddesi Arası Yol, Kavşak Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Beykoz Mehmet Akif Ersoy Müzesi açıldı!

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un anısına yapılan Mehmet Akif Ersoy Şiir Müzesi İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıl dönümünün kutlandığı 12 Mart’ta hizmete açıldı.

Sezen Aksu, Mehmet Akif Ersoy'un evini sattı mı?

İstiklal Marşı'nın şairi Mehmet Akif Ersoy'un 1908-1912 yılları arasında Beylerbeyi'nde yaşadığı evi satın alan Sezen Aksu'nun bu evi sattığı iddia edildi.

İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne spor salonu müjdesi verdi.

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Kula Mehmet Akif Ersoy caddesi yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Arnavutköy Meclis üyelerinden ilginç arsa teklifi!

Arnavutköy Meclis üyeleri Muharrem Yaman ve Mehmet Akman, ilçenin ihtiyacı olan meydan projesi için yazılı önerge verdi. Önergede Bakırköy İlme Hizmet Vakfı’na ait özel arsanın satın alınarak ilçeye meydan yapılması teklif edildi.

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi imar planı Haberi

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi imar planı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen imar planları ve plan tadilatları ile ilgili yaptığı çalışmaları sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 3194 Sayılı Kanunun 8.maddesine göre açıklanan ve pek çok kişi tarafından da merak edilen ve araştırılan imar planları ve plan tadilatları her ayın bazı günlerinde resmi internet sitesi üzerinden kamuya açık olarak yayımlıyor. 

Mega kent İstanbulluların merak ettiği ve ve araştırdığı plan notları ile ilgili merakla beklenen çalışmalarını sürdüren İstanbul  Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde bugün itibariyle de mega kent İstanbul'da yer alan bazı ilçelerin imar planları ve plan tadilatları da yayımlandı. Merakla beklenen ve araştırılan imar planlarının ve plan tadilatları şu ilçeler için yayımlandı: Beylikdüzü, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Bakırköy, Pendik, Ümraniye, Üsküdar, Şile, Arnavutköy, Sancaktepe, Sultangazi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi...