24 / 04 / 2024

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.



UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı. Törene, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti İl Başkanı Servet Kuş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Cahan, "Belediyemiz kentimizin gelişmesi adına her anlamda çalışmalarını sürdürüyor. Her mahallemiz çalışmalarımızla şantiye alanına dönmekle birlikte güzelleşiyor" dedi.


Bir yılda tamamlanacak Vatandaşların taleplerini de her zaman dikkate aldıklarını ifade eden Nurullah Cahan, "Bu noktada ibadethaneler ve eğitim kurumlarına destek vermek önceliklerimiz arasında. Bugün temelini attığımız Mehmet Akif Ersoy Camii, mahalle sakinlerinin ve Akse köyünde yaşayan vatandaşların en büyük istekleri arasındaydı. Bu ibadethanemiz inşallah bir yılda bite- Mehmet Yunus Şahin Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli törenle atıldı. cek" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön